2777
2789
عنوان

بچها مامان شماهم اینجوره

209 بازدید | 9 پست

توی یه ساختمون زندگی میکنیم صبح تا غروب همسرم سر کاره قرار گزاشتیم یه روز درمیون یکی ناهار درست کنه چون منو دخترم تنهاییم مامان بابامم تنهان.چند روز پیش گفت دهه محرم هرکی خودش ناهاردرست کنه .دیروز بیرون بودیم داشتیم راه میرفتیم بهش گفتم ناهار چی داری  برگشت گفت به تو چه تو چیکار داری ولم کن .

همیشه بهم میگه تو گند ترین بارداری رو داشتی اینقد استرس داشتی.به همسایمون میگفت لحاف های بچشم با بی حوصلگی دوختم.

اشتباه ترین کار دنیا

حتی بهترین پدر مادر رو هم داشته باشی باید فاصله رو حفظ کنی معنی نداره اینقدر با هم راحت باشید که هر روز ناهار رو بخواید با هم بخورید 

آخرش این بی‌احترامی‌ها هم حتماً میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه ترین کار دنیاحتی بهترین پدر مادر رو هم داشته باشی باید فاصله رو حفظ کنی معنی نداره اینقدر با ...

من خونم جایی دیگه بود ولی به خاطر مریضی که برام پیش اومد مجبور بودم 

همه ی پدر و مادرها بچه هاشون عروسی میکنن میرن یعنی چون تنهان بایدمزاحمشون بشی

اونها هم احتیاج به تنهایی دارن هر چیزی زیاده رویش خوب نیست

قبول کن که ازدواج کردی و خودت باید از پس کارهات بر بیایی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
همه ی پدر و مادرها بچه هاشون عروسی میکنن میرن یعنی چون تنهان بایدمزاحمشون بشیاونها هم احتیاج به تنها ...

من ک از پس کارهای خودم بر میایم.۵ سال خونم جدا بود.

من ک از پس کارهای خودم بر میایم.۵ سال خونم جدا بود.

خب پس الان هم بشین خونت ناهار و شام درست کن بخور بذاز مادرت هم یه کم استراحت کنه گاهی خونتون  دعوتشون کن گاهی هم شما برو خونشون شما ازش پرسیدی ناهار چی گذاشتی بهشون بر خورده  حس کرده دیگه حریمی واسش نزاشتید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست