2777
2789

دوستان من بابام نمیزاره برم سر کار و میخام یواشکی 

ی کاری کنم درآمد داشته باشم 

یچیزی پیشنهاد بدین اگ خودتون کاری دارید یا دیدید

لطفا خیلی نیاز دارم

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنگ و فنگ زیاد داره در امد انچنانیم نداره

دراپدش واسه شروع دیگه کمتراز7نیس خوبه ک

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
اخی من یادمه دانشجو یه شهر دیگ بودم یواشکی میرم تو یه فروشگاه لوازم ارایشی برند کار میکردمبابام اصلا ...

منم دقیقا شهر خیلی دورم و خابگاه میگه برای اینکه از تایم شب هم بخای یکم سرکار بمونی باید از بابات اجازه بگیریم 

و این مشکل منه چون بقیه تایم ها هم کلاس دارم 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
چجوری خب من کار با اینستارو بلدماما کیه ک استخدام کنه

اتفاقا نیروی ادمینی که خییییلی زیاد میخوان . توی سایت جاب ویژن یا جابینجا یا دیوار بزن کلی آگهی استخدامی میاد

چرا نشه ؟!! میشه قطعا 

چطوری میشه پیدا کرد

تودیوار خیلی هس بلدی کارشو؟؟  

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹