2777
2789

سلام دوستان حدودا ۳۰۰تومن پول دارم نمیدونم برم طلا بخرم یا طبقه بالای خونه خودمو تعمیر کنم طبقه پایین و بدم مستاجر؟

لطفا تظراتتون و کامنت کنید برام خیلی ممنون میشم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو باز سازی کن ک بتونی اجاره بگیری 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

با ۳۰۰ تومن خیلی نمیتونی چیزی رو تعمیر کنی

نیمه تعمیره یعنی فقط کارای داخلیش مونده

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

خونه رو تعمییر کنی بهتره

قبلش بودجه یی ک نیاز داری رو دقیق محاسبه کن 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

اگه تعمیرات کنی بسته به شهر بالای 300 رهن و بالاییه تومن ماهانه داری

حالا حساب کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تعمیرخونهبعد باپول رهنش طلابخر

رهن نمیدم ماهانه حدود ۷تومن میگیرم

پایین بهتر نیست خودت بمونی؟

نه طبقه بالا بزرگتره

خونه رو تعمییر کنی بهترهقبلش بودجه یی ک نیاز داری رو دقیق محاسبه کن

محاسبه کردم تقریبا همون ۳۰۰ بشه

اگه تعمیرات کنی بسته به شهر بالای 300 رهن و بالاییه تومن ماهانه داریحالا حساب کن

تو شهر کوچیکم اینجا نهایت ۱۰۰تومن رهن و۵تومن اجاره 

من بودم خونه رو تعمیرات میکردمبا پول رهن یا اجاره اش طلا میخریدم

نظر شوهرمم همینه