2777
2789

مدرسه شاهد دو هفته پیش برای ثبت نام اول دبستان مدارک ایثارگری رو ازم گرفت. اما هنوز خبری ازشون نشده.

کسایی که مدرسه شاهد پیش ثبت نام کردن، دیگه ثبت نامتون قطعی شد ؟؟ یعنی پسر منو قبول نکردن ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خبری نشده یعنی اسمتون در نیومده بازم با مدرسه تماس بگیرید همه اونایی که واجد شرایط بودن باهاشون ...

دو هفته پیش فقط پیامک زدن بیاید مدرسه مدارک ایثارگری رو تحویل بدید منم بردم تحویل دادم. گفتن نتایج قطعی تا ۱۱ تیر مشخص میشه ولی هنوز خبری نشده.

دو هفته پیش فقط پیامک زدن بیاید مدرسه مدارک ایثارگری رو تحویل بدید منم بردم تحویل دادم. گفتن نتایج ق ...

آهان برای ما گفتن سایت ثبت نام کنیم . بعد از طرف مدرسه زنگ زدن گفتن امتیازتون رسیده مدارک بیارید برای ثبت نام . خودتون با مدرسه تماس بگیرید 

آهان برای ما گفتن سایت ثبت نام کنیم . بعد از طرف مدرسه زنگ زدن گفتن امتیازتون رسیده مدارک بیارید برا ...

ببخشید امتیازتون چند بود؟

این مدرسه مدارک رو گرفتن از همه، گفتن مدارک ایثارگری باید بررسی بشه اول