2777
2789
عنوان

برادر شوهرم زندگیمو خراب کرده

452 بازدید | 23 پست

یه برادر شوهر دارم نصف دعواهامون سر اونه

ایشون بیکاره ..وام گرفت شوهرم  بدون اینکه به من بگه رفت ضامنش شد

هر کاری میخاد بکنه بقیه براش انجام میدن و کلا ادم اویزونی هس

براش زمین فروختن خونه خریدن..همیشه حمایت میشه

بعد جالبه تو خانوادشون که میشینم

سعی دارن خیلی ادم لارجی نشونش بدن و همش ازش تعریف میکنن ک فلانه 

جدیدا متوجه شدم همسرم ب اسم خودش براش ماشین قسطی هم گرفته 

خیلی ناراحت شدم.به روی همسرم اوردم ک چرا قایم میکنی و دروغ میگی..جوابمو نداد و خوابید 

مطمینم این ادم شکست میخوره و نمیتونه اقساط ماشینو بده

کلا از دست این بشر من توی زندگی ارامش ندارم

خستم

مشاوره هم رفتیم بدتر شده همسرم

میگه حریم خصوصی خودمه

وای یعنی این یه توپ آتیشه افتاده تو خانواده دقیقا همینطور همسر سابقم بود ببینی چقدر بدهکار کرد هم خودش هم خانوادش هم خانواده من و هم من رو...بعد طلاقم بیچاده شدم بدهکار اونم هنوز از بس چک کشیدم براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یعنی این یه توپ آتیشه افتاده تو خانواده دقیقا همینطور همسر سابقم بود ببینی چقدر بدهکار کرد هم خو ...

بعد جالب اینجاس  خودشو ادم حساب میکنه 

تو خانواده ک میشینم از این ادم پوچ تعریف الکی میکنن

هرچی حرص بخوری فایده نداره

پس بیخودی برا خودت حرص درست نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

کار همسرتو تایید نمیکنم و کامل حقو به شما میدم

اگه همسرتون کاملا شما و زندگیتونو تامین میکنه، و در این زمینه حرف گوش نمیده و کار خودشومیکنه و شما مخالفی جز اعصاب خردی برای شما نیست

بنظرم ولش کن 

تا زمانی که اقساطش رو میده شما دعوا راه نداز . دعوا موقع داره ، نتیجه بی موقع دعوا کردن خود رو نزد همه ناسازگار جلوه دادنه  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منم شوهرم با برادروارم شریکم برادر شوهرم بیجای اینکه پنجاه پنجاه تقسیم کنه هرچیو. ۹۰ب خودش برمیداره ده میده ب ما  شوهرمم خودش میدونه ولی انگار دهنشو بستن. من اولا انقد بهش میگفتم یبار زنگ زد ب برادر شوهرم گفت زنم دخالت میکنه. بخدا هنگ کردم چرا باید بگه والان ب این نتیجه رسیدم. بگم یا نگم کار خودشو میکنه. دیگ کار ندارم بنظرم توامبیخیال شو بخای دوباره هم کوچیکه میکنه هم. ک دوباره کارشو میکنه مردا احمقن 

بعد جالب اینجاس خودشو ادم حساب میکنه تو خانواده ک میشینم از این ادم پوچ تعریف الکی میکنن

اره دقیقا چون از مال مردم بالا میره انقدرم براش ذوق میکنن دقیقا همسر سابقم همین که میگی بود همه میگفتن پولدارید همه چی داری..همه چی مخره ولی یه دزد به تمام معنا کلاه.بردار عوضی نمیدونم چرا ما ادمها اینطوریم ها