2777
2789
عنوان

دخترم خیلی ضعیف هست چیکار کنم

585 بازدید | 38 پست

دخترم دوهفته دیگه تولد ۲سالگیشه ولی خیلی ضعیف و کوچولو هست حرف اطرافیان رو اعصابمه چیکار کنم رشد کنه فکر کنم رشدش متوقف شده انگار استپ وزنی گرفته رو ۹کیلو مونده ولی ماشالا از هوش و ذکاوتش هرچی بگم کم گفتم فقط مشکلم وزنش هست ترو خدا راهنمایی کنید بگید چیکار کنم دکترم زیدد رفتم فقط شربت تقویتی میده اونم نمیخوره 

۹ کیلو؟؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال 

پسر منم ۱۰ کیلوعه تازه وقتی به دنیا اومد ۳۹۰۰ بود 

خودش وزن میگیره گیر نده به بچه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

انقد نگران نباش برای چی به بقیه وزن دخترتو میگی ول کن عیب رو بچت نذار هرکس هرچی گفت بگو دکتری گفته ن ...

اخه هرکی میبینتش میگه وای چه کوچولوعه وای چه ریز وای چه فلانه عصبیم میکنن یا مثلا هی نسخه غذا میپیچن اینو بدش اونو بدش واقعا یعنی فکر کردن مادری هست که به بچش غذا نده هوف نمیدونم  

عزیزم دیگه بچه ای از کودکی اینطور باشه نمیشه وقتی دکتر هم بردی نشده نمیشه پس..چون راه چاق شدن فقط غذ ...

نه اصلا از خوراکش شاکی نیستم وعده هاشو میخوره کامل کلا در حال خوردن هست