2777
2789
عنوان

لاغری با ذهن

117 بازدید | 12 پست

جلسه اول

عموم مردم علت چاقی را چه می دانند؟مصرف بیش از حد غذا -پرخوری- و رعایت نکردن رژیم -ژنتیک: وقتی یه زوج خیلی چاق هستن باید تمام نسل اونها چاق بشه پس وقتی همه لاغرن و یکی چاق کاری به ژنتیک نداره وقتی یکی لاغر شده ماهم میتونیم 

عدالت خداوند همه انسان ها را مثل هم آفریده نه یکی چاق نه یکی لاغر 

چاقی در بین حیوانات معنا ندارد چون اونا قدرت یادگیری و تغییر باور را ندارند .

برنامه ریزی ذهن از طریق قدرت دیدن و شنیدن :آدمهای چاق را دیدیم و اونها رو الگو قرار دادیم - یا شنیدن از طریق حرفهای دیگران (مادرم تو بچگی همش گفته غذا بخور تپل و خوشکل بشی).

رسیدن به تناسب اندام جز با تغییر باور و افکار امکان پذیر نیست  و آخرین روشی که منو به تناسب اندام میرسونه لاغری با ذهنه و با توجه به اینکه ما از دیگران ورودی میگیرم باید چندبار دوره را تکرار کنیم تا در ذهنمون ثبت بشن

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

اتفاقا چاقی برای حیوانات هم هست

من یه گربه داشتم با اینکه خیلی شیطون بود ولی تپلی شده بود 

چون غذای خوب میخورد و بیشتر وقتش رو استراحت میکرد

رژیم گرفتن همراه با ورزش خیلی تاثیر داره

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغری فقط یک راه داره. اینکه مثل سگ گرسنگی بکشی. و نخوری. و همیشه رعایت کنی. به محض شکستن و خوردن صد ...

اره چند نفر رو میشناسم عمل کردن اما چون رعایت نکردن دوباره چاق شدن ولی خاله من بعد عمل خیلی رعایت کرد حتی ضعف میکنه اما خیلی کم میخوره و لاغر مونده نعیمه نظام دوست هم میگفت من عمل کردم اما نتونستم جلوی خوردنم رو بگیرم دوباره چاق شد من خودم یه موقع هایی که وقت نمیشه یا جایی هستم نتونم ورزش کنم خیلی خیلی در حد فقط چای و آب میخورم تا چاق نشم چون هروقت غذا میخورم باید ورزش کنم تا اون غذاها رو بسوزونم 

جلسه دوم: 

اگه بار داری دلیل چاقی بود چرا بغضی افراد که باردار بودن و شیر میدادن لاغرن ؟؟( تو ذهنتون  همچین آدمی رو تصور کنین و حسابی بهش فحش بدین)..

اگه کم تحرکی باعث چاقی بود پس چرا خیلی ها که کم تحرکن و زیاد میخوابن باز هم لاغرن(بازهم فحشای اساسی نثارشون کنین والا همش میخوابن بازهم مثل چوب خشکن)

من فقط بخاطر افکار و باورهای ضمیر ناخودآگاه خودم چاق شدم حالا که مقصر اضافه وزنمو خودم میدونم میتوانم متناسب بشم چون من قبلا زیاد موئفق شدم (بعضی از موفقیت هاتونو تو ذهن تصور کنین مثل قبول شدن در دانشگاه -شغل خوب- یا حتی خونه داری و ازدواج وفرزند)

پذیرش :من درسته زیاد رژیم گرفتم و ورزش کردم و لاغر نشدم ولی مسیر درستی نرفتم ایندفعه حتما به تناسب اندام میرسم. من  میتونم وزن کم کنم چون قبلا هم لاغر شدم فقط بلد نبودم چطوری ماندگار وزن کم کنم تناسب اندام تنها با آموزش دیدن و تغییر باور امکان پذیر است . تعهد نامه: من .............(اسم و فامیل ) از امروز تنها خودم را مقصر اضافه وزنم میدانم و دیگر هیچ عاملی را مقصر اضافه وزنم نمی دانم . اینجانب ..........اسم و فامیل ) دوست دارم خودم را از وزن 102 کیلو به 64 کیلو برسانم و 38 کیلو وزن کم کنم و دوست دارم خودم را از سایز 52 به 40 برسانم و 12 سایز کم کنم 

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

شما چقدر رسیدن به تناسب اندام براتون مهمه؟ چرا میخواهین متناسب باشید؟خیلی زیاد برای اینکه دلم میخواد به خودم افتخار کنم - اعتماد بنفسمو بدست بیارم - هر لباسی که دوست دارم بپوشم - خوشتیپ باشم 

بنظر شما دلیل اصلی چاقیتون چی بوده؟ ادمهایی رو پیدا کنین که همین شرایط رو داشتن ولی لاغر و متناسب اند و اونها رو برای خودتون مثال بزنید .. فلانی چطور ازدواج کرد زایمان کرد ولی هنوز لاغره ...فلانی چطور مامانش چاقه یا باباش چاقه ولی خودش لاغره؟ چطور خواهر و برادر من متناسب ان ولی من چاقم؟

چطور فلانی دبا اینهمه مشکلات زندگی و اعصاب و روح روان خراب لاغره و میگه ناراحت و عصبی میشه دیگه هیچی نمیخوره ولی من میشینم بلا نسبت مثل چیز میخورم ...خیلی ها هستن مثل من کارمند یا خونه دارن و فعالیتشون کمه ولی بازهم لاغر و خوش اندامن

به مدت 21 روز هرروز 21 بابا خودت بگو من میل ندارم من هرلحظه احساس سیری میکنم

لاغری فقط یک راه داره. اینکه مثل سگ گرسنگی بکشی. و نخوری. و همیشه رعایت کنی. به محض شکستن و خوردن صد ...

اتفاقا اشتباهت اینه که فکر میکنی لاغری یعنی گشنگی کشیدن

لاغری از اصلاح ذهن و اصلاح سبک زندگی میاد

دیدم که میگم

دقیقا لاغری با ذهن وجود داره

چیزی از نورون درمانی شنیدید بچه ها؟

۲۳ جلسه آموزشیه که دقیقا روی ذهن کار میکنه و باهاش میشه لاغر شد و ثبت زندگی رو تا حدودی تغییر داد حتی

نه عزیزم اصلا اینطور نیست اتفاقا من نون هم میخورم ولی رو فرمم😉 گفتم که ذهنیت باید اصلاح بشه

بله نون در حد حبه و یا کف دست.

شما یه سنگگ بزار با یه پنیر و گوجه و بخور. یه هفته. ببین چقدر شکم و پهلو و اضافه وزن میشه

بله نون در حد حبه و یا کف دست.شما یه سنگگ بزار با یه پنیر و گوجه و بخور. یه هفته. ببین چقدر شکم و په ...

والا من با رژیمی که از اندام برتر گرفتم هرچی دوست داشتم میخوردم.

فقط هم با همون نورون درمانی یا اصلاح ذهن

البته راه های زیادی هست