2777
2789
عنوان

آیفون 16نرمال خریدم

211 بازدید | 17 پست

عزیزان من امروز آیفون ۱۶نرمال خریدم،یکم پیش می‌دانستم شارژ،شارژش قطع و وصل میشه،

مغازه داره گفت میتونی از تبدیل  قبلیت استفاده کنی،ممکنه ازتبدیلم باشه ؟یاگوشی خرابه شارژ نمیکنه ترسیدم 

گوشیمم تازه هس ازاونایس که بره درست شه بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند خریدی آیفونو؟از اولترا راضی بودی؟من میخوام اس ۲۴ اف ای بخرم ۴۵ تومنه نظرت چیه؟

۸۶تومن خود گوشی شد بالوازم جانبی اش کلا۹۰دراومد،

آره راضی بودم درکل فقط صفحه اش که اج بود اذیتم میکرد گلس نگه نمیداشت در کل سلیقه ای هس من چون ازبچگی سامسونگ داشتم الان دلم تنوع میخواست 

سیم شارژرمم تازس شارژر هم تازه اس،فقط تبدیلش برا گوشی قبلیمه کهs23اولترابود،ممکنه ازتبدیل باشه؟

ببین اگ تبدیله گوشی دیگتو شارژ میکنه هنوز

ک احتمالا سالمه 

ولی اینکه گوشی خراب باشه کمترین احتمالو داره 

من باز نظرم رو سیمشه

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
ببین اگ تبدیله گوشی دیگتو شارژ میکنه هنوزک احتمالا سالمه ولی اینکه گوشی خراب باشه کمترین احتمالو دار ...

آره گوشی دیگه رو شارژ می‌کنه ،سیمش رو گوشی آنباکس کردنی خودم درآوردم از داخل جعبه ،نمیدونم صبح بشه ببرم ببینم چی میگه،الان ازترسم که بآتریس کلا خالی نشه خراب بشه خاموش کردم