2777
2789
عنوان

بنظرتون واکنشم غیر طبیعی بوده❔

174 بازدید | 11 پست

فرض کنین پارتنرتون یه رفیق دختر چند ساله داره 

که شما زیاد خوشتون نمیاد ازش

از طرفی حدودا اگر اون ۴ ساله دوستشه شما یساله تو زندگیش هستید

و دختر بشدت حساس و زودرنجین و سه بار بخاطر اون دختره و اینکه خوشتون نیاد کسی نزدیکش شه اشکتون درومده

و تو گوشیش چتاشو با اون دختره ببینین چتای عادی هم باشه ولی مثلا دختره از خودش ویدیو مسیج فرستاده باشه یا پارتنرتون عکسشو فرستاده که مثلا موهام انقدر تغییر کرده یا پرسیده فلان غذا رو چجوری درست کنه

و پارتنرم همشو با یک یا دوکلمه جواب میداده 

اما من بشدت حالم بد شد چون فکر میکردم چتاشون فقد درسیه و حالم بد شد و دستو پام یخ زدن یهو و شروع کردم به لرزیدن

من واقعا بهش بیشتر از هرکسی اعتماد دارم توی قلبم و اینکه ترسید حالم بد شده شروع کرد به توضیح دادن حالمو بد تر کرد🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخصه همچین موردی خدایی نکرده برام پیش

بیاد پسره رو میسپارم به خوده همون دختره

دوست معمولی جنس مخالف کشکه باور نکن 

اون دختره برای وقتایی که تو نیستی جاتو پر کنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
به شخصه همچین موردی خدایی نکرده برام پیشبیاد پسره رو میسپارم به خوده همون دخترهدوست معمولی جنس مخالف ...

به گفته خودش اگر قرار بود انفاقی بیوفته طی این سال ها میوفتاد:) 

بگچ قطع رابطه کنه

گفتم اما دلم نمیخواست یه مدت دیگه بگه من بخاطر تو همشونو گذاشتم کنار و فلان:) 

بنظرت واکنشم بد بوده؟ خودش حالش بد شد خیلی 

واقعا مردم اونجا

اگر واقعا دوستت داشته باشه بخاطر تو میذارتش کنار یا حداقل رابطشو خیلی خیلی کم میکنه،  چون این موضوع باعث خراب شدن حال تو میشه باید باید جدی یه فکری بحالش کنه،  اگر نکرد خودتو بکش کنار این پسر فایده نداره

به گفته خودش اگر قرار بود انفاقی بیوفته طی این سال ها میوفتاد:)

شاید اتفاقی افتاده شما خبر نداری

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه