2777
2789
عنوان

بیاید از دردهای دلم بگم دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 75 پست
اره بازم الان بابام بهتره مامانم خیلی ناراحتم میکنه قبلنا ماهی یه بار میرفتم هر دفعه بابام پنجاه توم ...

اگر بابات خوبه تلفنی باهاش صحبت کن البته اگر منت نمیزاره. با مامانت کمتر رفت و امد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم بچه ها من هیچ کس و ندارم اگه خونه بابامم نتوانم بزم که دق میکنم

با دوستات بگذرون  یه قلاب بافی یه هنری یاد بگیر چیزای خوشگل ببین ذوق کنی من میخوام قلاب بافی یاد بگیرم سرم گرم شه هر کس ی مشکلی داره... 

اگر بابات خوبه تلفنی باهاش صحبت کن البته اگر منت نمیزاره. با مامانت کمتر رفت و امد کن

نه بابام اصلا منت کارایی که برام میکنه رو نمیذاره اما مامانم توقع همه کار ازم داره بعد خودش واسه بچه من می ره لباس میخره امروز کلی گفتم وایستا من فردا دارم میام گفت نه مگه من چیز بد میخرم؟؟بعد من برا خودم یه چیزی بخرم خوب از آب در نیاد میگه وقتی بدون من میری خرید همین میشه

نه بابام اصلا منت کارایی که برام میکنه رو نمیذاره اما مامانم توقع همه کار ازم داره بعد خودش واسه بچه ...

باز خوبه بابات خوبه. مامانت هم بد نیست بزار فکر کنه خیلی خوش سلیقه هست شاید واقعا سلیقش همینه یه مدت تعریفش کن ببینم چطوره

باز خوبه بابات خوبه. مامانت هم بد نیست بزار فکر کنه خیلی خوش سلیقه هست شاید واقعا سلیقش همینه یه مدت ...

وای تعریف کنم که دیگه هیچی همون یکمم که منو حساب میکنه دیگه نمیکنه