2777
2789

دوستان من خیلی درد دارم دردهای من خیلی کوچیک بودن جمع شدن رو هم الان یه عقده شدن از پدر بگم از مادر از شوهر؟؟از کدومشون بگم واقعا دارم کم میارم😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی تو سری خور خونه بودم چون زود میبخشیدم چون صدام در نمیومد بابام حتی اجازه نمیداد یه باشگاه برم همش تهدید میکرد نکنه من بزم با پسر دوست بشم 

مادرم؟؟همش یا قهر بود نبود یا...

شوهرم؟؟بچه ها داغونم مامانم منو آدم حساب نمی کنه حتی برای سیسمونی پسرم منو نبرد الانم برای عیدش لباس می خواست بخره هر چی گفتم وایستا من فردا بیام خودم نظر بدم صبر نکرد خرید

پدر بزرگم فوت کرد بهشون 600 ،700میلیون ارث رسید گفتن چون شما ماشین ندارید ما براتون یه پراید میخریم جلو شوهرم گفت بعد زد زیرش شوهرم میگه وقتی اینا آنقدر راحت زیر حرف هاشون میزنن تو چرا آنقدر هواشونو داری اما من خرم دیگه دست خودم نیست دل شو ندارم با هر کی مث خودش باشم

عزیزم نرو مجبور ک نیستی کم برو تا دعوتت کنن حرصم نخور چون خودت اذیت میشی نه کس دیگه. با شوهرت صمیمی شو شوخی و بگو بخند کنین روحیت عوض شه ادم فقط براش همسرش میمونه بچسب ب زندگیت فیلم ببینین  

عزیزم سخت نگیر

آخه چجوری اگه بدونی چجوری سیسمونی خریده کاپشن سبز دستکش سفید آبی کلاه طوسی جوراب هاش یکی سفید یکی زرد بعد همش میگه چقدر کلاه طاها زشته عوضش کن اگه بگم خودت خریدی هم بهش بر میخوره