2777
2789

کلاس عمومی استرس میگیرم میخوام خصوصی بردارم 

هرجلسه کم کم ۵۰۰/۶۰۰ میشه

یه ترم بگیم ۸ جلسه باشم 

میشه ترمی ۴ تومن 

وجدانم نمیذاره اینقدر هزینه کنم 😭😭😭

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم  امیدوارم ک موفق باشی 🌷🌷

من یک کتابی نوشتم در ۳۰ درس  که به صورت خیلی سریع و ساده زبان رو از پایه یاد میگیرین و به سطح بالا می‌رسید.  هدفم از طراحی این کتاب اینه که گرامرهارو هدفمند یاد بگیرید و بتونید خودتون جمله بسازید  و در زمان کم تمام مطالب رو یاد بگیرید و بتونید صحبت کنید   آموزشم متفاوت  با مدرسه هست و روش خودم هست .

میتونید چند نمونه از درس هارو هم ب صورت رایگان ببینید و بعد تصمیم بگیرید . اندازه ۴ سال آموزشگاه جلو میندازه شمارو

هم میتونید به صورت‌ خودخوان داشته باشید  که تمریناتش پاسخنامه هم داره

و  هم میتونیدکلاس شرکت کنید .

به صورت خودخوان هزینه کلا  ۵۰۰ تومنه که کامل تمام درس های کتابم  و تمریناتش و پاسخنامه رو یک جا براتون میفرستم .

اگر کلاس رو بخوایید و رفع اشکال بشه  ۳۰ جلسه هست هزینه  به صورت قسطی در ۱۰ قسطه هر قسط ۲۱۰ تومن  هر ۳ جلسه یکبار میدید بعد از رضایت.

تایم کلاس نامحدود.....

یک دوره ی تکمیلی لیسنینگ اسپیکینگ هم دارم شامل  تمرین لیسنینگ  داستان صوتی و موضوع اسپیکینگ وکتاب ۵۰۴ هست

پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

عمومی بروهزینه ی موندشو بذار برا درمان استرست تو جمع

شاید تا قبل این شرایط کشور اینکار برام منطقی بود ولی الان اصلا توان فضا ‌مضاعف ندارم 

و اینکه تو محیط های دیگ استزس ندارم مثل دانشکاه

ولی کلاس زبان فوبیاس برام

همشم گرون میشه من ۱۳ سالگیم ۷۰ اینا بود ترمی، گرون شد هی. ۲۱ سالم ک بود ۸۰۰ شد فکرکنم. این ترم داداش ...

عمومیا ترمی ۱/۵ حدودا

خصوصی حدود ۴ تومن میشه