2777
2789
عنوان

چرا اقايون اينقد با كولر مشكل دارن

196 بازدید | 22 پست

خونه بابا بوديم هر شب پنجره رو باز ميزاشتم از گرما ميمردم يا پنكه ميبردم تو اتاقم يا يواشكي كولر ميزدم هي بابام خاموش ميكرد ميگفت سرده 

حالا هم شوهر الان ..از گرما از خواب بيدار شدم ميدونم كولر بزنم باز ميره خاموش ميكنه☹️☹️تازه دريچشم داده رو سقف 

شوهراي شمام اينجورين با كولر مشكل دارن؟ 

فقط روزا ك ميره سركار من كولرو ميزنم تا شب عشق ميكنم😅😅😅

ما برعکس هست 

مامانم کلا با وسایل گرمایشی و سرمایشی مشکل داره و اعتقاد داره دمای طبیعی خونه اوکی هست اگر سردت هست باید لباس گرم بپوشی اگر گرمت هست برو دوش بگیر (حتی اگر شده روزی پنج بار) و لباس خنک بپوش 🥴🤣

یعنی زمستونا از سرما یخ میزنیم 

تابستونا از گرما آبپز میشیم 

بی نظیره🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برعکس هست مامانم کلا با وسایل گرمایشی و سرمایشی مشکل داره و اعتقاد داره دمای طبیعی خونه اوکی هست ...

من هم مامانم هم بابام كلا روزا هم فقط سر ظهر و موقع شام ميزنن هنوز ،، معتقدن شبا خنكه

و هميشه مامانم اخبار ميبينه ميگه موج سرما تو راهه

من هم مامانم هم بابام كلا روزا هم فقط سر ظهر و موقع شام ميزنن هنوز ،، معتقدن شبا خنكهو هميشه مامانم ...

وای دقیقا🤣همیشه یه توده هوای سرد قراره بیاد ولی نمی دونم چرا هیچ وقت نمیرسه🤣😂

خدا حفظشون کنه برات عزیزم ❤️🌱

ما برعکسیم هم پدرم هم همسرم گرمایی هستنمن الان دارم یخ میزنمدوتا اسپیلت تو خونه روشنه

من بخدا در اون حد نيستم ي نسيم كوچيكي تو خونه باشه اوكي ميشم،،اخه لعنتي خونمونم تو خيابون پر تردده پنجره رو باز ميزاري ديگ صب با سر و صدا بيدار ميشي

من بخدا در اون حد نيستم ي نسيم كوچيكي تو خونه باشه اوكي ميشم،،اخه لعنتي خونمونم تو خيابون پر تردده پ ...

ما جنوبیم مجبوریم ۲۴ساعته کولر بزنیم

تصوری از باز گذاشتن پنجره تو تابستون ندارم😢😂