2777
2789
عنوان

بگید به پسره چی بگممم لطفاااا

84 بازدید | 11 پست

یه پسری هست من ازش خوشم نمیاد ولی اون داره بهم علاقه مند میشه من به عنوان یه دوست دوستش دارم و نمیخوام دوستیمون به هم بخوره علاوه بر این دوست های مشترک زیاد داریم و زیاد چشممون میفته تو چشم هم به هیچ عنوان نباید از من ناراحت شه ولی میخوام یجوری دس به سرش کنم که نخواد بیشتر پیش بره 

بهم گفته سلام چطوری 

خوبی سردار؟ 

قبلا گفته بودم فانتزیمع برم جنگ و سردار بشم داره بابت اون باهام شوخی میکنه بگید چی بگم 

اسمشم مثلا ایکس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتو رک و مودبانه بهش بگو که من رابطه دوستی این مدلی در این حد میخوام‌ نه فراتر

نمیتونم انقدر مستقیم بگم چون اونم هیچوقت نگفته که ما چیزی فراتر از دوستیم و خب ضایس اینجوری 

از کجا میدونی قصدش اینه؟ با این پیاما چیزی معلوم نیست

حضوریم زیاد میبینیم همو از نگاهاش حرفایی که بعضی وقتا میزنه مثلا یه بار گفت اگه تو یه خواب بودی دوست داشتم هیچوقت از اون خواب بیدار نشم و..