2777
2789

یسال دوست بودیم اون عاشقتر بود نسبت ب من.

و ی ماهه ازدواج کردیم.

الان شوخی شوخی ی لحظه اخم کرد، حالم گرفته شد.

تو ذهنم اومد ک

این زندگی‌هیچی ک نداشت کاش حداقل عشقه بمونه.

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ب این هم فک کردی شما که ممکنه اون عشق متقابل رو ازتون دریافت نکنه و عشقی که نسبت بهتون بروز میداده رو هم تموم کنه؟ بعدش میخواستید چیکار کنید زندگی بدون عشق رو؟

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اینجوری نکن . خودت اذیت میشیا. زندگی واقعی اخم و دعوا هم توش داره . از رویایی فکر کردن بیا بیرون .

عشق واقعی با هیچی از بین نمیره و کم نمیشه . به اینکه شوهرت عاشقته شک نکن هیچوقت سر هرمشکلی .

عشق رو به دو دلیل می‌تونه از بین بره 

یک ، انتظار داشتن بیجا و عدم درک متقابل !! 

دو : ما انسان ها به طور کلی هر چیزی رو که داریم بعد از یک مدت کاملا عادی میشه برامون 

اما همچنان دوستش داریم 

مثل دوست داشتن پدر و مادرمون که یک لحظه نبودش اسم آدم رو در میاره 

ولی همچنان باهاش بد رفتاری هم شاید بکنیم 

ولی عاشقش هستیم 

حرفش رو شاید گوش نکنیم ولی عاشقش هستیم 

عاشقش هستیم ولی اولویت دیگه نیست ، ارزشش کمرنگ شده 

چون بی وقفه بدون چشم داشتی بهمون محبت کرد 

خیلی چیزا هستش که یک عشق رو می‌تونه نابود یا کمرنگ کنه که باید دو طرف با هم مراقبش باشن 

به عقیده من 

عشق مثل آتیش میمونه 

بعد از مدت ها آروم آروم خاموش میشه ! 

ولی دوست داشتن می‌تونه جاش رو بگیره ! 

زمانی که عاشق بودم به هیچ عنوان حاضر نبودم همسرم دور باشه باشم 

ولی الان اگر خونه مادرش بودن باعث میشه حالش بهتر باشه 

این و براش می‌خوام  

اگر دوست داره دو روز خونه مامانش پیش اونا بمونه یا یک هفته 

مشکلی نیست مهم اینه حالش خوب باشه و در انرژی بیاد پیشم 

خلاصه که پروسه پیچیده و ... هستش که نیاز به آگاهی داره

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

فدات عزیزم‌..این که هنوز چیزی نیست نگران نباش .میدونی منم اینجوری ازدواج کردم ،حالا الان گفتم چرا اینجوری شدی همش گوشی دستشه کلیپ فیلم میبینه میگه خوب چیکار کنم ..میگم مثلا بیا کنارم دراز بکش بغلم کن ...میگه تو داغی حالم بد میشه  😐😐کاش مثل همونروزها ...انگار براشون عادی میشی ..حالامن اومدم بخوابم  نشسته بازی مرکب همچی چیزی میبینه ..مردها چی میفهمن زنها دلشون چی میخواد..💔

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌