امروز فهمیدم باردارم از صبح انقدر گریه کردم پسر م ۲۳ماهشه.خودم۲۱سالمه نمیخوام دوباره بچه داشته باشم .دوستان تو رو خدا فحش ندین همش به ذهنم میرسه بندازمش.میشه دلداریم بدین یا راهکار بدین حالم خوب شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر جان اگر اوضاع مالي متوسط رو به بالا داري كه خيليم عاليه اتفاقا بچه ها با هم بزرگ ميشند دوما سقط غير از مذهب كه واقعا گناهه جون يك انسان بگيري براي خودت خيلي خطرناكه و احتمال اينكه ديگه بچه دار نتوني بشي زياد ميشه سخت هست اما بعد ميفهمي نا خواسته چقدر خوبه فاصله سنيشون زياد نيست و باهم صميمي ميشند خيلي
نه فقط حس میکنم توانایی شو ندارم سر این یکی بچه ام خیلی اذیت شدم.هرجا میرم با دست نشونم میدن میگن نگ ...
وا چه ربطي داره اتفاقا من حسرت كسايي كه تو سن كم ازدواج خوبي كردند و زندگي خوبي دارند هميشه دارم البته خودم زياد سني ندارم اما خوب دوست داشتم مثل تو باشم خيليم خوبه بعدم چيكار بقيه داري تو هر جور باشي يه چيزي ميگند اگه سنت بالا بود هم يك حرفي برات در مي اوردند
اخی.عزیزم شکر گذار باش فقط.اینم بدون که الان خیلیا ارزو دارن جای تو باشن
اره من از ته دل ادزو دارم جای استارتر باشم.حاضرم ۱۰سال از عمرم رو بدم وای بچه دار شم این ماه.خدا به هر کی بخواد میده به هر کیم نخواد نمیده واسه من نمیخواد.
من پسرم۱۹ ماهش بود ناخواسته باردار شدم. حاملگی اولم خیلی سخت بود در حد عمل کیسه صفرا . اولش خیلی ترسیدم ولی بعدش کنار اومدم. چند ماه اول سخت بود ولی بعدش خیلی خوب میشه. سرشون با هم دیگه گرم میشه. مطمئن باش وقتی خدا بهت میده تواناییش رو هم میده