2777
2789
عنوان

نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 65 پست

منم شرایط شمارو دارم هنوزم کنار نیومدم شبی نیست که گریه نکنم و همش با خودم میگم چیکار کنم خدا من ی دختر دو سال و نیم دارم واقعاً نمیخواستم دیگه

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی خیلی حس بدی هست خودم دوبار تجربه کردم ولی جرات سقط نداشتم ...الان هم کنار هم خوابیدن کارتون میبینن....خدایا شکرت

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

سلام عزیزم میدونم که خیلس سخته و این سختی از الان تا دو سه سال باهات هست ، اما به انداختن فکر نکن هدیه خداست من هم الان ناخواسته باردار شدم ولی فکر کردم حتما خدا خواسته 

شاید اینجوری خیلی به نفعت باشه 

خواهر منم یه پسر نوزاد داشت که باز هم باردار شد الان یک سال و نیم باهم تفاوت دارن ولی هرچی میگذره راحتر میشه و برای بچه ها بهتره 

بسپر به خدا و خوشحال باش 

دوستمون درست میگه خداخواسته ها شیرین ترن نمونش خودم و شوهرم و پسرم 😏😁

کلا خانوادگی بدون اجازه اومدین😆😆😆😆

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اخه تو این سن دوتا بچه

اتفاقا سنت که بره بالا بچه هات بزرگ بشن انقدددددرررر خوبه.....الان هم بازی همم میشن ...خداروشکر کن عزیزدلم خیلی ها تو حسرتشم...نگهش دار این فرشنه کوچولو رو...من دوست داشتم ۱۸سالگی ازدواج میکردم تا ۲۳ سالگی دو تا بچه میداشتم ...

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
از لحاظ مالي مشكل داري عزيزم؟

نه فقط حس میکنم توانایی شو ندارم سر این یکی بچه ام خیلی اذیت شدم.هرجا میرم با دست نشونم میدن میگن نگاه کن وای این ازدواج کرده یه بچه هم داره حالا یمی دیگه هم بیاد چقدر مسخره ام میکنن

این نیز بگذرد

من بیست وهفت سالم هست سه تا دارم....سخته ولی این بدون سقط سخت تره..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗