2777
2789
عنوان

سرد شدم از شوهرم

1738 بازدید | 61 پست

اول اینکه شاید ما جمعا" ۵ بار هم رابطه ی کامل نداشتیم این دو ماهو نیم. چون شوهرم میگه با دست برام انجام بدی لذتش بیشتره و هربار ازم میخواد این مدلی ا ر ض ا ش کنم. از طرفی از بعده ازدواج تمااام هورمونام به هم ریخته. اصلا پریود نمیشم فقط لکه بینی دارم. ماه پیش رفتم دکتر دارو داد که بهم نساخت افتادم به خونریزی دو هفته ی کامل خونریزی داشتم. این ماهم که الان یازده روزه لکه سیاه میبینم. عفونتو کیستو اینا هم ندارم آزمایشو سونو دادم. فیبروم دارم که اونو قبلنم داشتم ولی پریودم اوکی بود. از رابطه ی جنسیم خیلی ناراضی هستم. نه از لحاظ عاطفی ارضام میکنه نه جسمی. به تنها کسی که خیییلی ابراز عشق میکنه دختر یکو نیم ساله ی جاریمه. که بعد از ظهرا هم مادر شوهرم زنگ میزنه رو گوشی شوهرم که با این توله حرف بزنه. نگید لحنت بی ادبانس چون هر چیزی حدی داره. منو ساییدن با این بچه. فقط کافیه بریم خونه مادر شوهرم، بچه رو میارن میدن به شوهرم میگن عموشو میخواد باهاش بازی کن و اینقد که میندازنش تو دامن شوهره من بابای خوده بچه هه بهش کاری نداره. جوری شده که توی خلوتمونم همش حرفه اونه. میریم بیرون حرف اونه. بابا بسه دیگه اه

از همه ی رفتارای شوهرم دلزده و سرد شدم

باهاش صحبت کن 

بعد اینکه بدن شما هم بهم ریخته 

دوفاستون نداد استفاده کنی؟

بخور تا چند ماه اوکی میشی 

در مورد رابطه جنسی هم بهش بگو اول شما 

و بعد در آخر خودش

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن بعد اینکه بدن شما هم بهم ریخته دوفاستون نداد استفاده کنی؟بخور تا چند ماه اوکی میشی در ...

دوفاستون داد بدتر شده بود خونریزیم بعد گفت قویترشو میدم و دوفامد داد اما بازم خونریزی داشتم

دوفاستون داد بدتر شده بود خونریزیم بعد گفت قویترشو میدم و دوفامد داد اما بازم خونریزی داشتم

دوفامد همون دوفاستونه 

منتها ایرانیه 

توسط دکترای دیگ هم ویزیت شو 

گاهی با تغییر ی داروی ساده خوب میشی 

من یادمه تو یه گروهی بودم دختره همش لکه بینی داشت 

ده تا دکتر عوض کرد تا درست شد 

علتشو نگفت 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
دوفامد همون دوفاستونه منتها ایرانیه توسط دکترای دیگ هم ویزیت شو گاهی با تغییر ی داروی ساده خوب میشی ...

اصلا دکتره متوجهه حرفام نمیشه. این دومین دکتری بود که رفتم. جالبه که شوهرم میبینه حالم بده. کلافم. بی حالم. عصبیم. لکه بینی دارم هی میگه صبر کن خوب میشی. عین خیااااالشم نیست

وقتی میگم من چی؟؟؟ میگه حال ندارم

ینی چی پس رابطه زن و شوهری چی میشه 

عادت داده خودشو با دست 

معذرت می‌خوام از شما و تمامی دوستان 

ولی بگو اول من 

انجام نداد بگو پس منم حال ندارم 

ولی از یک اورولوژیست کمک بگیر

دو ماهو نیم

عزیزم از اول هرجور پیش بری تا آخر اینجوری هست سعی کن با دست انجام ندی بگو منم آدمم یا د خ و ل انجام میدی یا من انجام نمیدم خودش درست میشه و اینکه اول ازدواج همیشه این هست که دو نفر سواد رابطه جنسی نداشته باشن باید با صحبت کردن درباره خاسته هات متقاعدش کنی برای بردارزادش هم بهش بگو اگه بچه خودت هم بود خانوادش اینقدر تحویلش میگرفتن که تو همش با این بچه ای