2777
2789
عنوان

امشب تو مسجد دعوا شد

1533 بازدید | 99 پست

ما امشب رفته بودیم مسجد و هیات. بعد چندتا خانم به بهانه امر به معروف و نهی از منکر به حجاب چندتا دختر بچه و چندتا خانم گیر دادن و باعث درگیری شدیدی توی مسجد شدن.

درصورتی که قبلش توی مسجد از طریق بلندگو اعلام کرده بودن کسی حق نداره به دیگری گیر بده و کاسه داغ تر از آش بشه و توی مجلس امام حسین همه میتونن وارد بشن.

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا نمیتونم باورت کنم. نیست در جهان خاطره تعریف کردی.

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خانم ها ازتون خواهش میکنم توی این موارد دخالت نکنید. واقعا الان جامعه جوری نیست که کسی بخواد با حرف یه نفر دیگه متحول بشه و فقط باعث دعوا و مرافه میشید و مجلس عزاداری رو بهم میریزید.

ممکنه باعث بشید یه نفر تا آخر عمرش از مجلس عزاداری بدش بیاد و خاطره بد داشته باشه مخصوصا بچه ها. پس لطفا دخالت نکنید عزیزان

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

خاک تو سرشون من فکر می کنم اینا ماموریتشون همینه تفرقه بین مردم  ، دختر خواهر من به بلوز و شلوار می اد ۱۴ سالشه کسی چیزی نگفته تازه پایین شهریم منطقه سنتی کلی دختر بچه تو رده های همین سن با بلوز و شلوار کسب چیزی نگفته من شک ندارم مردم عادی نیستن اینا والا که تو این شبا مسجد محلمون باید یکی چیزی می گفت