2777
2789
عنوان

پسربچه از چندسالگی تنها بره بیرون

162 بازدید | 13 پست

خواهرزاده ام ۱۱ سالشه خواهرم نمیزاره هیچ جا تنها بره حتی تا سوپر مارکت کارش درسته؟

نر آشغال که اومدی تو سایت خانوما به من درخواست نده برو به خواهر و مادر خودت درخواست بده بیشتر خوش میگذره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ورزش ببرشفوتبالی باشگاهی جایی

خودشم بره بشینه اونجا تا کلاسش تموم بشه؟

آخه یه اتفاقای بدی افتاد تو شهرمون تو زمین فوتبال

نر آشغال که اومدی تو سایت خانوما به من درخواست نده برو به خواهر و مادر خودت درخواست بده بیشتر خوش میگذره

من پسر بزرگم از ۷ سالگی نون میخرید کنارخونمون نانوائی  بود ولی این پسزدومیه ۱۰ سالشه فقط گاهی اوقات از سوپری کنارخونم بستنی و چیپس میخره 

الان داداشش ۱۶سالشه همچی برام میخره نون گوشت مرغ تره باری ...

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

شاید نگرانه بلایی سرش بیاد 

ممکنه تو آیندش تاثیر داشته باشه و روابط اجتمایی بد بشه و دوستای زیادی نتونه پیدا کنه 

خوبیاشو داره و کمتر ممکنه بلایی سرش بیاد ولی بدیاش هم رو داره 

تنهایی وقتی خوبه که تو انتخابش کنی، نه اون تورو 

میحای سالم بمونه آره. ولی چرغوز میشه. ولی دیگه میدونی سیگاری معتاد و زن باز نشده. بهش تجاوزم نشده

شوهرش مغازه داره تصمیم دارن ۱۳ سالش شد بره اونجا پیش باباش به نظرتون اینطوری اجتماعی تر نمیشه

شوهرش مغازه داره تصمیم دارن ۱۳ سالش شد بره اونجا پیش باباش به نظرتون اینطوری اجتماعی تر نمیشه

بد نیس. ولی بازم مامانی و چرغوز میشه

مثلا خاهرزاده خودم ۱۶ رف سرکار خیلی اجتماعی شده.از سنش بیشتر میفهمه.  ولی یه مدت درگیر سیگار و ترکش شدن