2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان خوبم دیدم خیلیا استخاره میخوان و نمیدونن باید چه کار کنن

من توضیح میدم در اخر هم اگه کسی خواست درخدمتم.

استخاره دوتا شرط داره:

1️⃣ شخص با عقل خودش بسنجه.

2️⃣ مشورت بکنه.

✅ اگر به نتیجه نرسید استخاره بکنه.

🚫 علمای بزرگ در این زمینه استخاره در ازدواج رو قبول ندارن. میگن با تحقیق و مشورت باید به نتیجه برسه. فقط امر ازدواج استثنا شده

🚫 استخاره فا.ل نیست از فا.ل زدن به قرآن نهی شده. ( اینکه ببینیم آینده چی میشه و اینا درست نیست)

🔸

☑️ استخاره چند نوع داره که دو نوعش رو توضیح میدم.

1️⃣ با تسبیح: نیت میکنیم سه تا سوره توحید بعد استغفار و سه صلوات. اندازه یک مشت از اول تسبیح جدا میکنیم و اون یک مشت رو دوتا دوتا به سمت سر تسبیح کم میکنیم. اگر دوتا موند بده اگر یکی موند خوبه.

2️⃣ باقرآن : با قرآن دقیق تر هست. روایت از امام صادق علیه السلام هست که اصل اینه خود فرد برای خودش استخاره بگیره مگر اینکه نتونه و به دیگری بسپره.

استخاره با قرآن هم مثل بالا نیت بعد سه تا قل هو الله سه تا صلوات و استغفار. قرآن رو توی دست میگیریم و باز میکنیم. صفحه فرد جواب استخاره هست. البته استخاره با قرآن نیازمند تفسیره.

✅ بهترین زمان استخاره بعد از خواندن نماز صبح است.

اگه امضام رو داری میبینی یه صلوات بفرست برام که باهاش ازدواج کنم...عاشق پروانه ام🦋

من یه کتاب درمورد استخاره قبلا خوندم تو روزای خاصی از هفته باید خوندو یه ساعتای خاصی

من این و تو ی تاپیک دیدم و برا من درست دراومد

اگه امضام رو داری میبینی یه صلوات بفرست برام که باهاش ازدواج کنم...عاشق پروانه ام🦋