2777
2789
عنوان

متاهلا فقط بیان لطفا(فکره طلاق)

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه دلیل خاص وموجه هی هم نداری

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

میشه برام مثال بزنی؟منظورتون چیه؟

ببین خانواده پسر اگه آدمای سمی باشن اینو باید دخترای دم بخت قشنگ بخونن جز یی از درس زندگیشونم باشه .دختر با یه امیدی ازدواج میکنه میاد خونه شوهر میشه خانواده دومش خانواده شوهرش مسلما اگه از اول باهاش نسازن دعوا راه بندازن حسادت کنن از پسرو دخترش هی بگی آخه مگه من چه  کارشون دارم چرا اینجوری میکنن هی تو فکر اینا میری رفتاراشون عین پتکه هر وقت میبینیشون ،از اون طرفم مرد خانواده شه بدم باشن نمیگن بدن که اون زنشه که بده نمیسازه .واین باعث فاصله افتادن میون زن و شوهر میشه و حس سردی تو زندگیشونه بیشتر زن اینجوری میشه 

@عزیزم متاسفم گیره همچین مرده وحشتناکی افتادی.همسره من زبون تلخه.مثلا امشب من گوشیو بردم توو رختخواب ...

خب من موافقم تخت خواب جای گوشی نیست و خب طرف مقابل شاید نتونه با گوشی به دست بودن همسرش راحت بخوابه، حرفش درست بوده ولی قبول دارم لحنش جالب نبوده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

منم همینم شوهرم اهل خیانت نیس

اهل مشروب موادهیچی

فقط عشق کار کردن داره

پولم بهم میده

ولی جدیدن دوست دارم طلاق بگیرم

انگار حوصلش ندارم

دوست دارم جداشم سرکار برم واسه خودم عشق و حال کنم

منم همینم شوهرم اهل خیانت نیساهل مشروب موادهیچیفقط عشق کار کردن دارهپولم بهم میدهولی جدیدن دوست دارم ...

من خودم سرکار میرم.پول زیادی به من نمیده.ماهانه یه چیزه جزئی در حده چهار پنج تومن یکم کمتر گاهی یکم بیشتر.ولی خودم برای خودم همه کار میکنم.من با لحنش با طرزه حرف زدنش شدید مشکل دارم.توو خونه زیاد سر به سره هم میزاریم شوخی شوخی هی همو میزنیم و اذیت میکنیم مثل بچه ها این چیزا معمولا سرگرمیمونه کشتی میگیریم دنبال هم میزاریم.دو تا بی عقلیم رسما