از سرم فکره طلاق نمیره. ۳۹ سالمه. شوهرم رودوست ندارم.نه معتاده نه دست بزن داره نه بی پوله اندازه خودمون اوضامون بد نیست.ولی نمیتونم به این فکر کنم که تا ابد با این مرد باشم .شما هم از این مشکلات دارید؟واقعا نمیدونم چیکار کنم مثل خوره افتاده به جونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین خانواده پسر اگه آدمای سمی باشن اینو باید دخترای دم بخت قشنگ بخونن جز یی از درس زندگیشونم باشه .دختر با یه امیدی ازدواج میکنه میاد خونه شوهر میشه خانواده دومش خانواده شوهرش مسلما اگه از اول باهاش نسازن دعوا راه بندازن حسادت کنن از پسرو دخترش هی بگی آخه مگه من چه کارشون دارم چرا اینجوری میکنن هی تو فکر اینا میری رفتاراشون عین پتکه هر وقت میبینیشون ،از اون طرفم مرد خانواده شه بدم باشن نمیگن بدن که اون زنشه که بده نمیسازه .واین باعث فاصله افتادن میون زن و شوهر میشه و حس سردی تو زندگیشونه بیشتر زن اینجوری میشه
منم همینم شوهرم اهل خیانت نیساهل مشروب موادهیچیفقط عشق کار کردن دارهپولم بهم میدهولی جدیدن دوست دارم ...
من خودم سرکار میرم.پول زیادی به من نمیده.ماهانه یه چیزه جزئی در حده چهار پنج تومن یکم کمتر گاهی یکم بیشتر.ولی خودم برای خودم همه کار میکنم.من با لحنش با طرزه حرف زدنش شدید مشکل دارم.توو خونه زیاد سر به سره هم میزاریم شوخی شوخی هی همو میزنیم و اذیت میکنیم مثل بچه ها این چیزا معمولا سرگرمیمونه کشتی میگیریم دنبال هم میزاریم.دو تا بی عقلیم رسما