2777
2789
عنوان

شبیه کی هستینن

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂

حس شیشمم دروغ نمیگه قدت بلنده؟؟

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بهم گفتن جواد عزتی ولی خودم شباهتی نمیبینم

تا جواد عزتی کراش شد همه یهو شبیهش شدن باز شما ادای متواضعا رو درمیاری میگی شبیه نیستم😂

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

حس شیشمم دروغ نمیگه قدت بلنده؟؟

قدم متوسطه ۱۶۵ 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

حبیب لیسانسه ها🤷‍♀️

بین این همه کاربر چیشده که شما شبیهشی

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

قدم متوسطه ۱۶۵

۸ سانت ازم بلتدتری

تا جواد عزتی کراش شد همه یهو شبیهش شدن باز شما ادای متواضعا رو درمیاری میگی شبیه نیستم😂

نه بابا اون موقع ی فیلمی بازی میکرد عینک زده بود فیلم درباره جنگ بود چی بود اونو میگفتن 😅

آقا هستم
نه بابا اون موقع ی فیلمی بازی میکرد عینک زده بود فیلم درباره جنگ بود چی بود اونو میگفتن 😅

ماجرای نیمروز بود 

من از سالها پیش اون موقعی که هیشکی نمیدیدش روش کراش بودم🤤🤌

اهانشایدم ب مسخره میگن نمیدانم

حالا اینقدرم فروتن نباش لابد شبیهی که میگن