2821
2789
عنوان

مادرها بیاین کمک

72 بازدید | 8 پست

من دخترم ۱۹ ماهشه..دوهفته هست که دیگه شیر نمیدمش.. اصلا نمیگه جیش دارم خیلیم باهوش پرجنب وجوشه..خواهشا راهنماییم کنید

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

هیچ کدوم از جمله هاتون به اونیکی ربط نداشت . شیر گرفتن یه موضوعه . پوشک گرفتن یه موضوع دیگه . باهوش و پر جنب و جوش بودنم هیچ ربطی به دو موضوع قبل نداره

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

در هر صورت بچه ی نوزده ماهه برای از پوشک گرفتن هنوز کوچیکه 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانمی خلاصه نوشتم...فقط میگم چه جوری یادش بدم بگه جیش دارم چون هرکاری جلوش انجام میدیم سریع یاد میگیره اما واسه این موردش نه

خوشبحالت تونستی،از شیر بگیری دختر منم اصلا جیش رو یاد نمیگیره همسن دختر شماس فکر کنم زود باشه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

نمیدونم‌ چرا بعضیاالکی میخندن...من اول مهر باید بدم غ انتفاع کلاس بگیرم حقوق همسرم خیلی کمه مستاجررم هستیم..رشتم ارشد آموزش ابتدائیه...اخه میخوام برا مهد امادش کنم..کسیوندارم برام‌ نگهش داره مادر خودمم  فوت کردن

خانمی خلاصه نوشتم...فقط میگم چه جوری یادش بدم بگه جیش دارم چون هرکاری جلوش انجام میدیم سریع یاد میگی ...

عزیزم در هر صورت الان برای از پوشک گرفتنش زوده . این مسئله ربطی به هوش و یادگیری نداره . فیزیک بدنش آمادگی نداره   . فشار آوردن به بچه برای از پوشک گرفتن  کار خطرناکیه و کلی عوارض داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز