2777
2789

یکی ازآشنایان یه خطایی کرده که آسیبش تا تو زندگی منم اومده من به اون آشنامون تذکر دادم فقط به خودش آروم گفتمش ولی خودش کولی بازی دراورد و الان قراره فرداشب جمع بشن خونه ما که مثلا تبرعه کنه خودشو و دست بالا بگیره ولی من ازش مدرک دارم برای حرفم دلیل اثبات دارم نمیخوام با رو شدنش آبروش و زندگیش به خطر بیفته قطعا که سلیطه بازیش کار و به اونجا میکشونه 

ولی همش با خودم میگم کاش بهش نمیگفتم یا میگم اگه فردا شب اومدن مدارک و نشون ندم راجبش حرفی نزنم و بگم منم شنیدم و هرچی شد و به جون بخرم چیکار کنم بنظرتون؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابروی دیگرانو بردن کار در ستی نیست حالاهرکاریم که کرده باشه

من فقط ب خودش گفتم قصدم فقط گوشزد بود خودش همه جا پر کرده😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان اصلا وقت دلسوزی نیست زندگی خودت مهم تره تا بقیه

از این ک هی بیان بگن فلانی فلان کارو کرده اذیتم واقعا یعنی کل فک و فامیل شوهرم و شوهرم بهم گفتن واقعا خسته کننده شده شرایط من فقط به خودش گفتم ببین چنین چیزی گفتن تروخدا یکم خودت و جمع کن دلت برا بچه هات و شوهرت بسوزه پسر بزرگش پشت کنکوره اذیت کنندس خودش همه رو خبر کرده😐

چطور تا تو زندگی شما اومده که مدرک دارین ولی شوهرش وبقیه نمیدونن؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

من فقط ب خودش گفتم قصدم فقط گوشزد بود خودش همه جا پر کرده😐

عزیزم کسی که اشتباه میکنه فکرکردی باگوشزد کردن درست میشه باید طرفتو بشناسی بعد گوشزد کنی حالا قضیه چیه ؟بیخیالش شو بگو نیان فردا

از خودش بپرس که تا کجا میخواد پیش بره وعواقبشو بگو 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

از این ک هی بیان بگن فلانی فلان کارو کرده اذیتم واقعا یعنی کل فک و فامیل شوهرم و شوهرم بهم گفتن واقع ...

لابد خودش دلش خواست که رفته به همه گفته الان یسریا میان میگن ابرو نبر و اینا ولی وقتی طرف خودش کرم داره چی

چطور تا تو زندگی شما اومده که مدرک دارین ولی شوهرش وبقیه نمیدونن؟

خب طرفی که به من گفت اس ام اسا و فیلماش و برام فرستاد دیگه

عزیزم کسی که اشتباه میکنه فکرکردی باگوشزد کردن درست میشه باید طرفتو بشناسی بعد گوشزد کنی حالا قضیه چ ...

این خانوم بچه داره پسر بزرگش۱۸سالشه تازه فیلش یاد هندستون کرده رفته عد دوست شده با پسر عموی همسر من😐اونام هی تیکشو ب من میندازن منم فقط بهش گفتم اینکارو نکن زشته برا بچه هات حداقل 

از خودش بپرس که تا کجا میخواد پیش بره وعواقبشو بگو

من دیگه هیچی نگفتم هرچی زنگ زد پیام داد هی خشم درونیم میگه وقتی اومد تمام فیلم و اسکرینا نشون بقیه بدم روش سیاه شه فک نکنم بدونه اینا پیش منه

لابد خودش دلش خواست که رفته به همه گفته الان یسریا میان میگن ابرو نبر و اینا ولی وقتی طرف خودش کرم د ...

ببین این خانوم بچه بزرگش پشت کنکوریه برا من مایه سرافکندگی داره ک بگن فلانی تو با پسر عمو ما ریخته رو هم سختمه بخدا نمیدونه من اسکرین و فیلم دارم هی میگم نشون بدم دهنش بسته شه هی میگم بی خیال فردا پا منم گیر میفته

خوب بهش بگو ازش مدرک داری بگو دیگه این بحث روتموم کنه

شوهرم میگه تو لازم نیست هیچی بگی وقتی اومد من طرف میشم‌ دلهره دارم دروغ چرا