2789

ن ی سفر دونفره رفتیم ن تا سر کوچه دونفره رفتیم هیچ ب هیچی یا باخانوادش بودیمیا کلا تنها نبودیم 

همش خانواده خانواده 

انقد مادرشوهرم از شهر خودمون ک مامانم اینا توش زندگی میکنن بد گفته شوهرم دوس نداره اسم شهرمونو بیاره حتی قبلا دوسش داشت ولی الان نه 

ن تعطیلات تابستونه پیش همیم ن ۱۳ب در ن تعطیلات خرداد ن واسه تاسوعا عاشورا هیچی 

همش میگ خانوادم تنهان پیششون باشم 

من میمونم تو برو خونه مامانت اینا 

خونه مامانم اینا میادا ولی روزای اصلیش پیشم نیس من مثه همیشه مجردم واقعا ب این فک میکنم ک شوهرم هیجا پیشم نیس واقعا خیلی کسل میشم مثع امشب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=386373755]گوششو بپیچون الکی بگو مامانم همش گلگی میکنه که شوهرت چرا نیست، بذار به خودش بیاد[/QUOTEینی خودش نمیفهمه هزار بار بهش گفتم 

امشبم بهش پیام دادم چون راهمون دوره اومدم چند روزی بمونم خونه مامانم اینا 

هیی جوابمو نداد گفتم جوابمو ندادیا الکی گفت دادم در صورتی ک نداد 

هیجی این هفته نمیاد من واقعا ناراحتم سرشار 😔

پیش زنش مگ نباید باشه 

[QUOTE=386373755]گوششو بپیچون الکی بگو مامانم همش گلگی میکنه که شوهرت چرا نیست، بذار به خودش بیاد[/Q ...

عقل نداره به خدا

مردم زن میگیرن که مستقل شن با زنشون باشن، این بدبخت هنوز چسبیده به مامان

شرایط منم تقریبا مثل شماست عزیزم 

سعی کن اهمیت قضیه رو برای خودت کم کنی 

البته من خب سفر و اینا رفتم نه اینکه نرفته بلشم ولی خب ۱۴ ساله دارم زندگی می کنم

من همیشه به این فکر می کنم وقتی نیست یه بهونه ای برای نبودنش میارم بهتر از اینه که باشه و یه وقتی کدورتی پیش بیاد

وقتایی هم که خونه تنهام که خودمو مشغول می کنم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
شرایط منم تقریبا مثل شماست عزیزم سعی کن اهمیت قضیه رو برای خودت کم کنی البته من خب سفر و اینا رفتم ن ...

اینکارارو میکنم 

ولی تهش میگم بقیرو گول میزنی خودتو چی 

انقدم ادم خوشگلو جذابو.....  نشدم ک جامو تو دلش باز کنم چ میدونم بیاد سمت من ن سمت بقیه