2777
2789
عنوان

حرفای خالم

145 بازدید | 9 پست

راستش خالم خیلی آدم دو بهم زنی هست خیلییی و همیشه ادعا می‌کنه منو خیلی بیشتر از همه بچه های خواهرش دوست داره امشب بعد مدتها رفتیم خونشون و گفت پدر شوهرت به من گفته زن یه آدم بشو که پولداره اصلا قیافه برات مهم نباشه و فقط پول برات مهم باشه گفت پدر شوهرت همش فکر پوله یاده بچه هاش هم داده و خندید من منظورشو گرفتم و همون لحظه خیلی ناراحت شدم ولی الان عین خیالم نیست من خودمو دوست دارم و دیگه اعصابم بخاطر این حرفا بهم نمیریزم.... خب چیکار کنم با غصه خوردن و مدام حرفاش به یاد آوردن چیزی درست نمیشه این نظر اونه و بدرک مهم نیست 

ینی منظورش اینه تو زشتی فقط پولداری ؟

ینی من زشتم و خانواده پولداری دارم بخاطر همین اومدن منو گرفتن برای بچشون یه بار هم گفت شوهر خواهرت فقط برای پول اومده سمت خواهرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه سوال . جدی جواب بده ظاهرت از نظر خودت چطوریه

خودمو دوست دارم و پولدار هم نیستیم اتفاقا شوهرم یه خونه داره با ماشین و مغازه فقط بابام هوای بچه هاش داره 

خودمو دوست دارم و پولدار هم نیستیم اتفاقا شوهرم یه خونه داره با ماشین و مغازه فقط بابام هوای بچه هاش ...

به نظرم جدی سختی نگیر . من تاپیک هاتو خودم 

تو بدتر از من خیییییلیییییی ضعف نشون دادی خیییییلیییی 

خیییلی خودتو جلو شوهرت کوچیک کردی

بخدا قشنگی فقط به اجرای صورت نیست 

همین که بوی خوب بدی ناخن مرتب باشه آرایش کنی لباس قشنگ ینی زیبایی . 

ول کن رفتار شوهرت . 

چی بگم اره خب اون شعور ندارن اینارو بفهمه منم در مقابلش سکوت میکنم

سکوت نکن جواب بده 

میخاستی بگی حالا خدا کنه برات یه شوهر پیدا بشه 

هر شکلی بود مهم نیست 

در ادامه هم تایید میکردی بله پول مهم تره

ایشالله زودتر ازدواج کنی 

جوابشو می‌دادی