2777
2789
عنوان

برام دعا کنید به مرگ راضی شدم

64 بازدید | 10 پست

خواهش می کنم برام دعا کنید اینقدر شوهرم و مادرش آزارم می دن که آرزوی مرگ دارم   منی که اینقدر زندگی را دوست داشتم   بی پناه و بی کسم پدر و مادرم را ازم گرفته  برام دعا کنید  راه خلاصی ندارم  دیگه نای اشک ریختن هم ندارم   واقعا راهی برام نمونده یک بلایی سرم آوردند که خدا می دونه 

الهی به امید تو  "لا حول و لا قوةالا بالله العلی العظیم"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله مشکلاتت حل بشه از خدا اینو برات میخوام 

راه حل مشکل تو هم ارزوی مرگ خودت نیست عزیزدلم 

سعی کن ذهنتو شفاف کنی و دنبال حل مشکلت باشی 

قرار نیست سر ی ادم دیگه از زندگی خودت بخوای دست بکشی

ان شالله مشکلاتت حل بشه از خدا اینو برات میخوام راه حل مشکل تو هم ارزوی مرگ خودت نیست عزیزدلم سعی کن ...

اینقدر جنگیدم که دیگه نا ندارم  دیگه چیزی ازم نمونده  فقط بمیرم برای دل پدر و مادرم  اگه خدا نگاهی به دل شکسته اونا کنه  عصر بابام با اون پاهای نحیفش اومد دم خونه برام صندوق میوه اورد نتونستم تعارفش کنم بیاد تو خونه چون شوهرم نمی گذاره  زندگی به چه درد می خوره  دیگه 

اینقدر این دو نفر سنگدل هستند که خدا می دونه پشت محل کارم را زده بودند که خیلی ترسیدیم و بهمون فشار اومد  با زور و پاهای لرزون اومدم خونه نفسم بالا نمی اومد تا خونه سرفه کردم این دو نفر شوهرم و مادرش که همش خونه ماست  یکیشون یک آب دستم نداد  ... یعنی چطور می تونن اینقدر بی رحم باشن

چرا اجازه میدی این رفتارو باهات بکنه؟ سلیطه باش بجنگ

سلیطه بازی هم یکی دو بار در آوردم اینقدر فحش خار مادر به مامانم و خواهرم جلوی بچه هام داد با کنترل شروع کرد به زدن تو سرم اونم جلوی پسر کوچکم  به بابا اس ام اس فجیع داد.. 

تو سلیطه بازی ۳ تا گوشی موبایل تا حالا شکونده

شغلش وکیله 

تا تهش برو😔

سلیطه بازی هم یکی دو بار در آوردم اینقدر فحش خار مادر به مامانم و خواهرم جلوی بچه هام داد با کنترل ش ...

نمیتونی جدا بشی؟ شوهر منم همینجور آدم گوهیه ولی من موقعی که فحش میده یا کتک کاری میکنه ذره ای عقب نشینی نمیکنم 

اینقدر جنگیدم که دیگه نا ندارم دیگه چیزی ازم نمونده فقط بمیرم برای دل پدر و مادرم اگه خدا نگاهی ب ...

خدا نکنه عزیزم 

تو قرار نیست از حقت بگذری 

شرایط الانت خیلی سخته ولی نباید کم بیاری 

اگه اهل دوره گوش دادن هستی پکیج های طحان رو گوش کن واقعا کمکت میکنه که با سیاست بتونی حقت رو بگیری 

چرا پدرت رو دعوت نکردی ؟مگه مادر اون میاد خونه تو مانع میشی ؟که نمیذاره پدرت بیاد