2777
2789

خیلی لازم داشتم 

کل اون مشکل چهره مو موهامو پوست بدنمو ریخته به هم ومن هیچ چیزی جز غصه ندارم 

5ساله 💔

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

نذری پول می‌داد ؟؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

مگه چند سالته

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

اگر مایل بودید یک کم بیشتر از خودتون و شرایط زندگیتون بگید عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
انقدر اعتماد ها از بین رفته و خیلیا متاسفانه تو مجازی ...کردن آدم نمیتونه کمک کنه😔💔

دقیقا 

ولی هستن امثال من ،خوده خدا و حتی امام زمان هم شاهد میگیرم روز قیامت که من یه سال به آیینه نگاه نکردم بخاطر سر وضعم 

اگر مایل بودید یک کم بیشتر از خودتون و شرایط زندگیتون بگید عزیزم

عزیزم من دختر بزرگتر خونه ام پارسال فقط یه ترم رفتم دانشگاه بقیش بخاطر نبود پول که هنوز هم چشم به راهم جور بشه دانشگاه هم مونده 

من وقتی وارد دبیرستان شدم از شدت استرس موهام ریخت پوستم به کلی سیاه و چرکی شد 

خانواده ام چون پول نبود بهم سرکوفت زدن گفتن خودت حساس شدی چیزی نیست جوری شدم که جایی رفتم بهم گفتن تو که سر و ضعت اینجوری که میخواد بگیرتت 😭

بعد همینجوری گذشت و گذشت تا الان که 5سال میگذره 

اوایل درست یکسال به آیینه نگاه نکردم اوونقد بد بود پوستم از شدت جوش و چرکی 

عزیزم من دختر بزرگتر خونه ام پارسال فقط یه ترم رفتم دانشگاه بقیش بخاطر نبود پول که هنوز هم چشم به را ...

درک میکنم عزیزم شما اهل کدام استان هستید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چقدر عزیزم

رفتم درمانگاه که ما بیمه روستایی داریم رایگان هست تقریبا ویزیتش و همچنین داروهاش

برام آزمایش هورمونی نوشت و یه سنوگرافی نمیدونم دقیقا

خودم از دکتر پرسیدم گفتن 2تومن میشه تقریبا