2777
2789
عنوان

خانوما بیچاره شدم

3683 بازدید | 101 پست

سلام من

تو عقدم

قضیه از این قراره که ی بار با دوستام بیرون بودیم یه پسره سیریش شد به من شماره بده

بچه ها برداشتن سرخود شماره منو بش دادن

بماند ک همونجا من گفتم شوهر دارم و بچه ها جلو پسره وانمود کردن الکی میگم...

(من دانشجو تو یه شهر دیگم ،میگفتن نگو تو عقدی بابا فقط باهاش برو بیرون)

من قبول دارم خریت کردم خاک بر سرم شد الان

من همین چن وقت پیش دکمه پسرر و زدم فقط درحد چت بوده باهاش بیرون نرفتم اصلا

همون یه بار ک شماره داد اونم ب دوستام دیدمش

ولی متاسفانه یادم رفت پی ویش و پاک کنم

حالا شوهرم پیامارو دیده و میگه فقط طلاق😭

هزار جور حرف بهم زد

کثیف و خیانتکار و جن..ده و...

گف لیاقت منو نداری نمیتونم دیگ بهت اعتماد داشته باشم و...

توروخدا بگید چیکار کنم

من دوسش دارم بخدا نمیخاستم اینجوری بشه

بخاطر چند تا چت بخاطر پسری ک اصلا ارتباطم دراون حد نبوده زندگیم داره میره رو هوا

گوشیم ک زنگ میخوره سریع میپره ببینه کیه فک میکنه پسرس درحالی ک رابطه من اصلا درحد زنگ زدن نبوده

ولی باور نمیکنه😭

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

توروخدا سرزنشم نکنید

من خودم میدونم حماقت کردم بگید فقط راهی هست بنظرتون؟

بهم میگه باهم اگ بمونیم زندگی جهنم میشه ب تک تک رفتارات شک میکنم

میگه من زندگی اروم میخام

نمیخام تو مادر بچم باشی پسفردا

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستات خریت بزرگی کردن خودت خریت دو برابر بزرگ‌تر الان چی میشه گفت 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

آخه دختر تویی که شوهر داشتی چرا قبول کردی اصلا

انشالله شوهرت ببخشتت 

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ای خدا مقصر هم دوستات بودن که به این سمت کشوندتانشالله خدا به زندگیت رحم کنه و همسرت یه فرصت دوباره ...

هرچی میگم میگه حالم و بهم نزن نمیخام حرف بزنی تا خودت نخای کسی نمیتونه مجبورت کنه

راستم میگه

ولی بخدا من نمیخاستم این شه

توردخدا تو این شبا برام دعا کن کلا ۲۲سالمونه😭

خانوما التماستون میکنم منو تو این شبا دعا کنید فقط خدا میتونه زندگیمو نجات بده

دوستاتو مجبور کن بیان ب شوهرت حقیقتو بگن ک شمارتو دادن ب پسره

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂