2789

وات د فاک 

تاپیک زده بودم ک اره پارتنرم گفته بریم خونه سر همین ریدم بهش 

بضیا اومده گفتن با این طرز فکرت نباید میرفتی تو رابطه 

آقا ینی چی ینی من تن خودم رو آلوده کنم ب چند نفر؟!

اونم قبل ازدواج 

چقد حالم بده سر این قضیه…من میشناسم خودمو ک هیجوقت همچین کاری نمیکنم… 

کسیم ک ادعای عاشقی میکرد سرد شده بعد اینکه فهمید من اهلش نیستم ولی بیخیالمم نمیشه اما مث قبل هم نیست… چقد ناراحتم ،. اخه انگار پسرا نمیپذیرن ک نیازشون برطرف نشه.. البته بضی از دوستامم ک تو رابطه ان این چیزا رو دارن ولی من واقعااااا نمیتونم 

چرا باید سر این قضیه احساس ناکافی بودن کنم؟!

و شرمنده باشم از اینکه نمیتونم در این زمینه براش کاری کنم! هیچکدوم از اینا بنظرم منطقی نیس

حالم داغونهههه

بزن تو دهن اونا همگی باهم 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا توکه انقد عاقلی چرا این آقا هنوز پارتنرته

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چرا احساس نا کافی بودن کنی 

ی سره نرو تو همچین رابطه هایی که این احساسا سراغت نیاد 

مگه ازدواج رو ازتون گرفتن 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

با کسی باش ک بهت احساس ناکافی بودن نده و تو رو همونطور ک هسای قبول داشته باشه افرین بهت ک پایه خط قرمز هات هستی ادمی ک خط قرمز داره باعث میشه هر کسی نتونه ازش سو استفاده کنه 

اخه ی حوریه انگار من دهاتی و کدی و طرز فکر پایین و اینا بنظر میام ظاهرم خیلییی امروزیه خیلیییی

فهم و عقل ندارن. 

چند سال بعد میرسی به حرفم... 

حالا صبر کن زمونه میچرخد

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

ک مثلا این روزا مد شده باید بدن هم رو ببینن و بعد رابطه برقرار کنن ببینن باب دل همن یا نه کات😵‍💫

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺