2777
2789

خیلی حس قشنگیه ولی

حواست باشه ضایع بازی در نیاری جلوش

اگه یه خورده حتی مشکوک شه کراشی روش هوا برش میداره

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی حس خوبی بود تا خونه صدای ضبط ماشینو بالا کردم اهنگ میخوندم 😅😅😅انگار دنیا رو بهم دادن امروز 

دیگه ببینید اگه ازم خواستگاری کنه چی کار میکنم همونجا غش میکنم 

خیلی حس قشنگیه ولیحواست باشه ضایع بازی در نیاری جلوشاگه یه خورده حتی مشکوک شه کراشی روش هوا برش میدا ...

فکر کنم فهمید نمیدونم دیگه نیشم تا بناگووووش باز بود

فکر کنم فهمید نمیدونم دیگه نیشم تا بناگووووش باز بود

من رو یکی از فامیلای نزدیکم کراشم مطمعنم که از رفتارام فهمیده واسش زیادی ذوق زده میشم الان اصلا مثل قبل محلم نمیده🤧

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

خیلی حس قشنگیه ولیحواست باشه ضایع بازی در نیاری جلوشاگه یه خورده حتی مشکوک شه کراشی روش هوا برش میدا ...

حس قشنگی نیست...هست ها ولی دوطرفه یکطرفه نابود میشی

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

من کراش ندارم

عشق دارم

درکل خوش بحالت دست راستت رو سرم☹️😂

ما فقط چرت و پرت میگیم راجب جزوه و دانشگاه فقط حرف زدیم تاحالا اونم مجازی😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷