2777
2789
عنوان

طبیعیه که من از نامزدم ناراحت میشم

203 بازدید | 16 پست

تا حالا یه بار ازم پرسیده خب چرا تا حالا ازدواج نکرده بودی من سی سالمه اون ۳۶سالش، حالا یبار پرسیدی دیگه بسه مرد.

یا مثلاً داریم صحبت میکنیم خودش حرف میزنه تا من می‌خوام چیزی بگم یهو میگه خب دیگه برو می‌خوام بخوابم.

یا مثلاً یوقتایی بداخلاقی میکنم بعدش ازش معذرت خواهی میکنم میگه من اصلا یادم نمی‌مونه تو ول نمیکنی

یه چندبار هم گفته با من فقط اگه بگی چشم به مشکل نمی‌خوریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه پرروعه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دلیلی برای ناراحتی نیست..هنوز اخلاقهاتون دست هم نیومده همین

نمی‌دونم بابت همینا من گریه میکنم قلبم میگیره 

وقتی وسط حرفم میگه خب دیگه برو حس میکنم میگه خفه شو

بگو خودت چرا ازدواج نکردی یه بار بگی چشم تا اخر عمرت همش باید بگی ۳۰ سال هم سن زیادی نیس بنظرم

گفتم.

گفت یبار گفتن اینو بگیر یبار گفتن اونو بگیر نشد دیگه

نمی‌دونم بابت همینا من گریه میکنم قلبم میگیره وقتی وسط حرفم میگه خب دیگه برو حس میکنم میگه خفه شو

نه اصلا اینطور فکر نکن..

برعکس خانما آقایون برای خورد و خوراک و خوابشون بشدت عاجزن و سراینا با هیچکی تعارف ندارن..

کم کم میاد دستت عزیزم

نه اصلا اینطور فکر نکن..برعکس خانما آقایون برای خورد و خوراک و خوابشون بشدت عاجزن و سراینا با هیچکی ...

نمی‌دونم امیدوارم بتونیم بسازیم 

ولی اینجوری حس میکنم من باید فقط با اون هماهنگ بشم