2777
2789

میگه شما خواستگار داشتی برای همین میدونی چ صحبت هایی بکنیم من اولین بار دارم برای ازدواج با کسی حرف میزنم قبلش با خانم ها یا کاری صحبت کردم یا دوستی 

. این حرفش زشت نیست دوستی قبلش داره میگه ؟

میگم چرا گفتی میگه از عمد نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هی لگد به بختتون بزنید😐🙄😂 حالا یه زری زده دیگه 😐 پسر پیغمبر که نیست با خانوما حرف نزده باشه ...

نگفت حرف زده

منظورش این بود رابطه داشته من همچین روابطی نداشتم اصلا برای چی اینو به من میگه ؟ گفتنش خیلی زشته 

والا حالا میگه چون برای خیلی وقت پیشه ۱۸ سالم بود من بیچاره ناراحت شدم تا حالا هیچ وقت همچین روابطی ...

ببین این روابط عار نیست...باید باشه

حالا ایشونم یه چیزی گفتن نمیدونستن...کنکاشش نکن اگر مودبه و خوبه

ببین این روابط عار نیست...باید باشهحالا ایشونم یه چیزی گفتن نمیدونستن...کنکاشش نکن اگر مودبه و خوبه

برای آدم هایی که خودشون رو به اینجور روابط آلوده نکردن عار هست بعدم آخه چرا میگه . الان من که نداشتم ولی برم براش چرت پرت بگم آره منم داشتم ببینم حالش چی میشه 

غلط کرده ،،😐 فکر کردم منظورت صحبته . بزن در باسنش بره لا دست ننه اش

حالا میگه ۱۸ سالم بود خانم سنش بالا بود

رابطمون عاشقانه نبود تا حالا عاشق کسی نبودم 😐😐 اینم نحوه جم کردن گندش

برای آدم هایی که خودشون رو به اینجور روابط آلوده نکردن عار هست بعدم آخه چرا میگه . الان من که نداشتم ...

این روابط آلودگی نیست...طبیعی هست...شما حالا بایدهای خودتون رو داشتین خوب قابل احترامه...اگر خیلی حساسین این مورد رو رد کنین...

خوب شما طبیعیه آدمی انتخاب کنین که مسل خودتون باشه

برای آدم هایی که خودشون رو به اینجور روابط آلوده نکردن عار هست بعدم آخه چرا میگه . الان من که نداشتم ...

اینم بگم منظورم روابط جنسی متعدد کثیف نیستا....دوس داشتن و یار داشتن منظورمه