2777
2789
عنوان

خانوما ماهی چقدر خرج خودتون میکنید

336 بازدید | 24 پست

من خودم کلا اهل لوازم ارایشی و اینا نیستم 

معمولا درسال ۳ تا ضدافتاب میخرم و کرم مرطوب کننده و ابرسان 

ارایشگاهم برای اصلاح نمیرم خودم تو خونه انجام میدم اهل کاشت ناخن هم نیستم مو هم رنگ نمیکنم 

لباسم سالی یک یا دوبار میرم میخرم بصورت کلی دیگ همین 

یکی از دوستام میگف تو خیلی دیگ کم خرجی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثابت نیست یماه ۱۵میل یماه صفر

خرج ثابت ندارم اهل ناخن ومژه رنگ مو فلان نیستم

فقط لباس لوازم ارایش میخرم

لوازم ارایشم ک سالی دوبار خرید کلی میکنم

لباس وکیف کفشمم هروقت خوشم بیاد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

نمیدونم متغییره

ولی ثابت مثلا لیزر کافه جای تفریحی که بلیط بخواد برم

متغیزر مثلا یه وقت مو رنگ کنم یا ناخون یا لباس و اینا بخرم یا قرص و مکملام بخرم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

راست گفته اینطوری هم اصلاخوب نیست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

لیزر ماهی ۱ونیم

باشگاه ماهی ۱

دوتا گوشی دارم هر کدوم ماهی ۲۰۰،۳۰۰ قبض موبایل میدم این خیلی رو مخمه 🤣مصرف اینترنتم بالاست بشدت

اینا ثابت هستن  

دیگه بقیه چیزا ماهانه نیست مثلا دو سه ماه یبار سه چهار تومن لوازم آرایشی و پوستی یا مثلا یک ماه درمیان دو سه تومن لباس 

شهریه دانشگاه ترمی هفت هشت تومن

کتاب ترمی سه تومن اینا

و….

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من که اصلا هیچی تازه مثلا پانزده روز پیش تقریبا برای خودم 85هزار تومان خوراکی خریدم تا حالا دیگه جز اینترنت خرجی نکردم چون عذاب وجدان خوراکی ها رو داشتم درکل خیلی اذیتم از پولم لذت نمی‌برم و همش درحال جمع کردن آخر میمیرم بدون اینکه لذتی از پولم ببرم 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
لیزر ماهی ۱ونیمباشگاه ماهی ۱دوتا گوشی دارم هر کدوم ماهی ۲۰۰،۳۰۰ قبض موبایل میدم این خیلی رو مخمه 🤣م ...

مولتی ویتامین هم ماهانه نزدیک ۶۰۰،۷۰۰ هرماه می‌خرم 

زینک و امگا سه و منیزیم و مولتی ویتامین 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵