2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم.

دخترم بالای ده سالشه با پدرشه از بچگی

زمان جدایی دادم به پدرش بخاطر مسائل خیلی خیلی زیاااااد و طولانی نمیشد پیش من باشه‌.

حالا که خانم شده باهم خیلی رفیقیم و خداروشکر دخترگلی هم باراومد چون عمش بزرگش کرد.

منم دوباره ازدواج کردم عقدم الان 

هر ماه تو جاده ام برای دیدن بچم ، بچم یک مدت پیشم بود ولی خیلی دلتنگی پدرش هم میکرد ولی پدرش حتی نمیومد دیدنمون، من گفتم شاید بچه بفرستم باعث بشه همسرم غرورشو زمین بزار و به زن و بچش بچسب 

ولی واقعا بچه ها خیلی بی معرفتن خیلی راحت فراموشت میکنند 

من هر دو ماه در میون تو این جاده هام برم ببینم ولی شده عین خانواده همسرم کاملا خنثی 

یعنی دارم فکر میکنم بود و نبودم اصلا تو اون زندگی فرقی نمی‌کرد 

چقدر سختی کشیدم چقدر به خاطر بچه ها کتک خوردم ،همش کار میکردم که بچه هام همه چی داشته باشند ،تو غربت دور از فرهنگ خودم و خونواده خودم جوری زندگی کردم کسی نمی‌گفت بالای چشمات ابرو 

تموم ذهن و فکرم بچه هان همش میگم نکته باید میموندم حقم شاید همون خونه و کتک خوردن و تحقیر شدن بود لااقل بالای سر بچه هام بودم 

همسرم یکبار نیومد برای برگشتم خدایاااا خسته شدم قشنگ شکستم 

همه فکر می‌کنند مادر بدی بودم که گذاشتم دخترم بره پیش پدرش باید نگهش میداشتم که کنار خودم بمونه ولی دخترم وحشتناک دلتنگی میکرد 

واقعا بین دل خودم و حرف مردم و همه چی موندم 

کمکم کنید خسته شدم از بس فکر کردم 

بهم راهکار بدید خواهش میکنم دلم از زندگی سیر شد 

امروزمو یک درصد فکر نمی‌کردم برای زندگی که اینهمه جنگیدم ساختم الان من اینقدر تک و تنها باشم و تو این شرایط باشم 

ولی بچه ام انگار نه انگار خیلی ریلکس ، اصلا گریه نمیکنه برای اومدن

اینهمه محبت کردم قشنگ برعکس شد 

پدرشون اصلا نمیدونست حتی مدرسه بچه ام کجا در این حد بیخیال بود و بی فکر 

الان شد براشون پدر خوب 

یعنی فقط جای من کم بود 

من دارم نابود میشم حس میکنم بدترین مادر دنیام

خیلی حس بدیه میفهممت 😔 سالهاست بااین حس دلم همیشه زخم بوده و روحم درد کشیده 

اما چاره ای نیست 😔 حس بدترین مادردنیابودن رو ادمای آشغالی که سوارشوهراشون شدن فکر میکنن از سر خانومی طلاق نگرفتن اونابهمون این حسو دادن که بد هستیم.

مابدنبودیم بدشانسسس بودیم 

خداگل بگیره دهن هرکی که توهم زده از منوتوبیشتر دلسوزه نسبت به بجه هامون 

خدااین روزایی که تجربه کردیم این دردارو بحق این محرم قسمت عزیزاشون دختراشون کنه بسوزن 

خیلی حس بدیه میفهممت 😔 سالهاست بااین حس دلم همیشه زخم بوده و روحم درد کشیده اما چاره ای نیست 😔 حس ...

دلم وحشتناک گرفته 

خسته راه شدم از یک طرف دلم نمیاد نبینم ،همسرم یکبار این مسیر بلند نشد بیاد 

هر دفعه کلی هزینه باید بدم مسیر پر خطر برم برگردم 

دلم وحشتناک گرفته خسته راه شدم از یک طرف دلم نمیاد نبینم ،همسرم یکبار این مسیر بلند نشد بیاد هر دفعه ...

مشکلتون چی بود 

ببین من الان ازدواج دوم کردم خوبم هست خداروشکر فعلا تااینجا راضی ام ولی رو تار مو دارم راه میرم 

خیلی فرق زیادی مرداباهم ندارن 

ماییم که بلدترررمیشیم .

دلم وحشتناک گرفته خسته راه شدم از یک طرف دلم نمیاد نبینم ،همسرم یکبار این مسیر بلند نشد بیاد هر دفعه ...

دختر عموی منم بچه سه ساله رو خودش نخواست ،بیست دقیقه راه بود هیچ وقت نرفت ببینتش روز عروسی رفت اصلا رابطه خوبی ندارن ولی دختره برای حفظ آبرو پیش شوهرش سالی یک بار سر میزنه به مادرش و اجازه میده مادرش هم سالی یک بار بره خونش