2777
2789

منم دوسدارم ادامه بدم ۲۸ سالمه دوتا بچه دارم ولی نمیدونم میتونم یا ن .کاش بابام میزاشت همون موقع بخونم 💔

جاریم ۴۰سالشع تازه وکالت گرفته

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

منم دوسدارم ادامه بدم ۲۸ سالمه دوتا بچه دارم ولی نمیدونم میتونم یا ن .کاش بابام میزاشت همون موقع بخو ...

منم ۲۶ سالمه ی بچه دارم میخوام شروع کنم حتما میتونی چرا نتونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوسدارم ادامه بدم ۲۸ سالمه دوتا بچه دارم ولی نمیدونم میتونم یا ن .کاش بابام میزاشت همون موقع بخو ...

میشه بگین ارتباط درس خوندن به سن چیه؟!!!

عزیزم استارت بزن.به حرفای بی پایه و اساس هم توجه نکن.مردم همیشه دهنشون بازه.

کاربر خانم هستم.

تو سالن مطالعه مون یه خانمه بود حدودا48 ساله

می‌گفت من همسن شماهاکه بودم کنکور انسانی دادم دیدم بازار کار نداره بعد چندسال رفتم کنکور ریاضی شرکت کردم و کارش هم مربوط به همون رشته ریاضی بود الآنم داره تجربی میخونه برا کنکور امسال😐😂

منم ۲۶ سالمه ی بچه دارم میخوام شروع کنم حتما میتونی چرا نتونی

چقدر خوب عزیزم که انگیزه داری حتمن موفق میشی فداتشم چی میخوای بخونی شما 

آخه می‌دونی من سوم راهنمایی نظام قدیم وسطاش ولی کردم خیلی عقبم ولی واقعن دلم میخاد ادامه بدم بیشتر هم بخاطر اینکه بچه هام سال دیگه میرن مدرسه خجالت نکشن از مدرک من

میشه بگین ارتباط درس خوندن به سن چیه؟!!!عزیزم استارت بزن.به حرفای بی پایه و اساس هم توجه نکن.مردم هم ...

آخه من خیلی عقبم عزیزم باید از هشتم بخونم ☹️☹️

چقدر خوب عزیزم که انگیزه داری حتمن موفق میشی فداتشم چی میخوای بخونی شما آخه می‌دونی من سوم راهنمایی ...

من فعلا هیچی نمیخونم دیپلم کاردانش دارم میخام برم دیپلم انسانی بگیرم بدون کنکور برم دانشگاخ

من فعلا هیچی نمیخونم دیپلم کاردانش دارم میخام برم دیپلم انسانی بگیرم بدون کنکور برم دانشگاخ

بچت چن سالشه عزیزم شوهرت همراهی می‌کنه برای نگه داریش؟ 

شوهرت با هزینه ها مشکلی ندارع؟ 

ببخشید سوالام زیاده شما تاپیک زدی من سوال میکنم😅

چیزی بنام عقبم وجود نداره.چون توی مسابقه نیستیم عزیزم.مسیر زندگیه هرکسی جداست

ممنونم عزیزدلم که انقد خوبی و روحیه و انرژی مثبت میدی . واقعن خیلی دلم میخاد ادامه بدم هربار بهش فکر میکنم چشام اشکی میشه 🥲 ولی نمیدونم بچه هامو چیکار کنم هزینه های چیکار کنم اصلن اینا به کنار نمیدونم چ رشته ای برم