یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگفت من همسن شماهاکه بودم کنکور انسانی دادم دیدم بازار کار نداره بعد چندسال رفتم کنکور ریاضی شرکت کردم و کارش هم مربوط به همون رشته ریاضی بود الآنم داره تجربی میخونه برا کنکور امسال😐😂
آخه میدونی من سوم راهنمایی نظام قدیم وسطاش ولی کردم خیلی عقبم ولی واقعن دلم میخاد ادامه بدم بیشتر هم بخاطر اینکه بچه هام سال دیگه میرن مدرسه خجالت نکشن از مدرک من
ممنونم عزیزدلم که انقد خوبی و روحیه و انرژی مثبت میدی . واقعن خیلی دلم میخاد ادامه بدم هربار بهش فکر میکنم چشام اشکی میشه 🥲 ولی نمیدونم بچه هامو چیکار کنم هزینه های چیکار کنم اصلن اینا به کنار نمیدونم چ رشته ای برم
من دوم دبیرستان بودم دخترم رو حامله شدمدو سال درس نخوندم ، بعد مجدد تا لیسانس خوندم ده سال از مدرکم میگذشت و خانه دار بودم بعد آزمون ها رو شرکت کردم الان دو ساله کارمندم