2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم خودکشی به هر صورت گناه حساب میشه (طلبه هستم )

خب عزیزم گناه من چی بوده که باید کم عقل و ساده لوح متولد بشم؟ از اول زندگیم در عذابم تا الان که ۳۶ سالمه 

بچه هامم دقیقا کپی خودمن گناهمون چی بوده که باید اینجور باشیم؟

میفهمم ها ولی نمیفهمم

خواهر میگه یعنی حتی اگه کسی آدم خوبی باشه ولی خودکشی کنه بازم گناه کرده 💗

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

خب عزیزم گناه من چی بوده که باید کم عقل و ساده لوح متولد بشم؟ از اول زندگیم در عذابم تا الان که ۳۶ س ...

چرا عزیزم ؟؟؟ خب دلیلشو اگه دوست داری بگو

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

هیچ فرقی نداره

چه بخاطر سرگرمی خودتو بکشی چه بخاطر بدترین درد و رنج‌ها داری فرصت زندگی و برنامه خدا واسه زندگیت رو از بین میبری

رسما به خدا گفتی قبولش نداری و وسط راه ول کردی، گناه بزرگ و سختیه واقعا

میگن به همون اندازه که از عمرت باقی مونده باشه توی برزخ مدام دوباره اون احساسات موقع معذگ رو تجربه میکنی، خودتو میکشی، باز زنده میشی و دوباره خودتو میکشی

مثلا اگه قرار باشه ۷۰ سالگی بمیری اما تو ۲۰ سالگی مرده باشی، ۵۰ سال بی‌وقفه مدام خودتو میکشی و هی زنده میشی... بعد از اون هم شاید تازه خدا بهت یه نگاهی بکنه و تازه حساب‌رسی اعمالت شروع بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب عزیزم گناه من چی بوده که باید کم عقل و ساده لوح متولد بشم؟ از اول زندگیم در عذابم تا الان که ۳۶ س ...

کی چنین حرف چرتی زده چرا کم عقل باشی آخه 

کتاب بخون سطح معلوماتت رو ببر بالا، روابط اجتماعیت رو تقویت کن، عزت نفست رو ببر بالا 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...