2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

293 بازدید | 26 پست

حرفاش همش نیش وکنایه اس وقتی میاد خونه حتی از طرز نگاه کردنشم بدم میاد حرفاش حالمو بد میکنه😭😭😭هرچقد هم که شاد وپرانرژی باشم باحرفاش عین مرده ها میشم دلم میشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:/خب راجب مشکلتون حرف بزنید

فایده نداره یه آدم خودخواهه ناراحتی من براش مهم نیس خودش میدونه دیگه ناراحت میشم از قیافه امم کامل مشخصه ولی اون انگار خوشحالم میشه از ناراحتی من 

نه والا فعلا که نمیتونم خانواده و دوتا بچه و کوفت زهرماردارم فعلا خودمو جر میدم بفهمن من دیگه نمیتون ...

😭😭😭😭😭خیلی سخته همش میگم این 💩چی بود نصیب من شدکاش اصلا لال میشد حرف نمیتونست بزنه

خب اینطوری که نمیشه پیس برید حداقل برو روانشناس خانواده ببین چی میگه

به خدا هیچی فایده نداره همینم رفتیم شده تا پای طلاقم رفتیم برگشتیم اخلاقش موفقط خوب میشه بعدش دوباره همون آش وهمون کاسه اس زبونش نیش داره 

بابا جان خب اگه میخوای اینطوری تا اخر عمرت پیش بری برو! نمیشه که باید درستش کنید

آخه وقتی درست نمیشه چیکارکنم ؟؟؟  همه کارکردم دیگه خودشم که اصلا انگار نه انگار راحت داره واسه خودش زندگی میکنه نه زن مهمه براش نه بچه نه روح وروان اینا ....به خدا دیگه اصلا نمیتونمم تلاشی کنم همش میگم چه فایده ای داره اگه درست شه مثل قبلا موقتیه بازم شروع میشه خیلی هم دروغگوعه مثلا دیروز بهش گفتم اگه میری عیادت یکی از فامیلای خودش تو بیمارستان بود بریم گفت باشه میام میریم اومده کلی حرص وجوش وفلان که سال به سال خونه اش نمیری الان برای چی منو کشوندی بریم ملاقات!!!!!! به خدا اصلا نرمال نیس رفتاراش  میگم خوب مگه تو خواستی بری من نرفتم؟یا دعوت کرده نرفتم؟ خوب الان مریضه چه اشکال داره یه یادی کنیم؟ مگه من مجبورت کرده بودم پرسیدم میری بریم گفتی اره ......

حالا خوبه فامیل خودش بود باور میکنی برای همه چی همین شکلیه ؟؟؟ واقعا درکش نمیکنم

آخه وقتی درست نمیشه چیکارکنم ؟؟؟ همه کارکردم دیگه خودشم که اصلا انگار نه انگار راحت داره واسه خودش ...

خودت برو پیش مشاور شاید اصلا طلاق بگیری به نفعت باشه. ما چیکار کنیم عزیزم وقتی شوهر خودته؟ باور کن خودت به فکر زندگیت نباشی کسی قراره نیست نجاتت بده. الکی عمرتو حروم این یارو نکن

بابا جان خب اگه میخوای اینطوری تا اخر عمرت پیش بری برو! نمیشه که باید درستش کنید

به خدا توهمه چی اینجوریه بگم بریم یه داستان داریم بگم نریم یه داستان دیگه ....اصلا درکش نمیکنم کلا تکلیفش با خودشم مسخص نیس سرخاکم بریم داستان داریم کلا فقط دنبال اینه که اذیت کنه