2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 26 پست
خودت برو پیش مشاور شاید اصلا طلاق بگیری به نفعت باشه. ما چیکار کنیم عزیزم وقتی شوهر خودته؟ باور کن خ ...

من از خدامه ازش طلاق بگیرم فقط خانواده خودم حمایت نمیکنن خودمم درآمد ندارم از یه طرفم موندم اگه حضانت بچه رو ندن بهم اونوقت چیکارکنم😔خیلی امید داشتم که درست میشه یا فک میکردم برا خودم عادی میشه ومحل نمیدم ولی واقعا نمیتونم خودم دارم نابود میشم 

من از خدامه ازش طلاق بگیرم فقط خانواده خودم حمایت نمیکنن خودمم درآمد ندارم از یه طرفم موندم اگه حضان ...

عزیزم به خواندت بگو اینطوریه شاید درکت کنن اگرم نکردن مهریه اتو بگیر سریع برو سر کار و شغل پیدا کن حالا فوقش بچه ات چندسالی پیش پدرس بمونه تا تو بتونی سر و سامان بگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خواندت بگو اینطوریه شاید درکت کنن اگرم نکردن مهریه اتو بگیر سریع برو سر کار و شغل پیدا کن ح ...

خانواده ام فقط دنبال آبروشونن که طلاق بگیری آبرومون میره خودشون میدونن رو بچه ام حساسم میگن حرفی نداریم که بچتو بده به شوهرت بیا پیش ما زندگی کن😑😑من اصلا دلم نمیخواد کلا با اونا زندگی کنم ....شوهرمم آدمی نیس که بچه نگه داره تاحالا یه ساعتم بچه خودشو نگه نداشته

عزیزم به خواندت بگو اینطوریه شاید درکت کنن اگرم نکردن مهریه اتو بگیر سریع برو سر کار و شغل پیدا کن ح ...

تواین شبا برای من وزندگیم وحال دلم دعا کن شاید خدا خودش یه دری برام باز کرد واقعا دیگه نمیدونم چیکارکنم حوصله ام نمیکشه 

کاش قبل از بچه دار شدن قشنگ مشاوره می رفتید طرف مقابل رو می شناختید💔💔💔

قبل بچه دارشدن خیلی خوب بود فقط سرد مزاج بود که اونش برام مهم نبود ما طبقه بالای ساختمون پدرشوهرم بودیم اونام خیلی اذیت میکردن ودخالت از اونجا اومدیم مستاجری از اون موقع شوهرم از این رو به اون رو شد همش یادش دادن فرستادنش خونه از اول حرف خانواده خودشو قبول میکرد فک کردم چون پیششون زندگی میکنم برا همین اگه جدا شیم دیگه دخالتا تموم میشه همش اشتباه بود تموم نشد که هیچی تازه اونم اونقد در گوشش خوندن که شد دشمن جونم خدا لعنتشون کنه هم شوهرمو هم خانواده اشو 

کاش قبل از بچه دار شدن قشنگ مشاوره می رفتید طرف مقابل رو می شناختید💔💔💔

یه چیزی هم هس قبل بچه دارشدن انگار رفتارای بدشو قایم میکرد ونشون نمیداد چون یه بار بهش گفتم قبلا اینجوری نبودی وفلان برگشت گفت اون موقع بچه نداشتیم میزاشتی میرفتی الان انگار میدونا که بچه رو ول نمیکنم برم خیالش راحت شده قشنگ خودشو نشون داد دیگه

یه چیزی هم هس قبل بچه دارشدن انگار رفتارای بدشو قایم میکرد ونشون نمیداد چون یه بار بهش گفتم قبلا این ...

چقدر بی مسئولیت. وای از مردای بی مسئولیت متنفرمممم. همینطوریشم پدر هیچ وقت نمیتونه میزان نگرانی و درک مادر رو داشته باشه حالا ببخشیدا مرد خودش عوضی باشه دیگه اصلا پدر ازش در نمیاد....

چقدر بی مسئولیت. وای از مردای بی مسئولیت متنفرمممم. همینطوریشم پدر هیچ وقت نمیتونه میزان نگرانی و در ...

دقیقا همینه خیلی بی مسئولیته اگه مسئولیت سرش میشد فکرشو میکرد که من درقبال آرامش روحی وروانی زن وبچم مسئولم چرا باید حرفی بزنم یا کاری کنم که همیشه ناراحت ودلخور باشن😔 همش میگم خدایا یا من وبچمو بکش یا اینو که از دستش راحت شیم به خدا عصبیم میکنه سرهرچیز کوچیک میخواد دعوا درست کنه بهش میگم برو روانپزشکی چیزی خودتو درمان کن مارو هم مریض کردی میگه دیوونه خودتی😑اونی که خوابه رو میشه بیدارکرد ولی اونی که خودشو زده به خواب رو نه متاسفانه این قشنگ خودشوزده به خواب 

چقدر بی مسئولیت. وای از مردای بی مسئولیت متنفرمممم. همینطوریشم پدر هیچ وقت نمیتونه میزان نگرانی و در ...

توخودت فک کن تاپیکش هس چند روز پیش خواستم برم جایی با اینکه خودش خونه بود نبرد گرفت خوابید گفت با اسنپ برو من چرا علاف شم!!!اخه یه مرد غیرت ومسئولیت سرش شه اینکارو میکنه؟