2777
2789

سلام دوستاي خوبم من حالت تهوع دارم روز ٢٣پريم نميدونم واقعي يا توهم بارداري زدم باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اقدام داشتم این ماه الان خیلی بد کشیدگی دارم سمت راستو چپ بالای رونم بعضی اوقاتم انقد نفسم تنگ میشه اما اخه من عجله ای ندارم و زیادم بهش فکر نمیکنم که بگم توهم زدم 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
وای منم اقدام داشتم این ماه الان خیلی بد کشیدگی دارم سمت راستو چپ بالای رونم بعضی اوقاتم انقد نفسم ت ...

فكركنم بارداري از تنگي نفست ايشالا كه باشي خدااااا به همع اونايي كه بچه ميخواد بهش بده

فكركنم بارداري از تنگي نفست ايشالا كه باشي خدااااا به همع اونايي كه بچه ميخواد بهش بده

مرسی عزیزم انشالله

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

سلام عزيزم، من از پاييز پارسال شروع كردم به تلاش براي ني ني اوردن ولي متاسفانه پارسال سنگ كليه گرفتم و همزمان فهميدم كه يك كيست ١١سانتي تخم دان دارم. ٢تا عمل شدم. 

و از فروردين دوباره تلاشمون رو شروع كرديم، فاصله پريود هاي من ٢٢روزه هست.

هر دفعه كه يكم پريودم عقب ميافتاد فكر ميكردم  حالت تهوع دارم، حاملم و ...

اين اواخر كه هر بار پريود ميشدم كلي گريه ميكردم. از بي بي چك و جواب منفيش ديگه حالم به هم ميخورد.

ديشب بعد از ١١ ماه اقدام فهميدم باردارم.

الان احساس ميكنم روي ابرا هستم.

فقط به همتون ميگم اميدتون رو از دست ندين.

در ضمن علائم بارداري هيچي نداشتم، الان ٦هفتم هست. من دقيقا زمان پريودم، علائم پريودي رو داشتم. صورتم جوش زد، درد كمر، درد زير دل ولي پريود نشدم.

و از بس نصبت به بي بي چك حساس شده بودم، دوست نداشتم بذارم و تا ديشب صبر كردم.

وقتي جوابش مثبت شد فقط جيغ ميزدم و گريه ميكردم.

يادم نمياد هيچ وقت اينقده خوشحال شده بوده باشم.

اخه كم كم داشتم ميرفتم از موسسه نويد تهران براي نازايي وقت بگيرم

خرید از انگلیس در خصوصی پیام دهید

و يك چيز مهم كه يادم رفت بگم اينكه من و شوشي مدتها بود شب در ميون اقدام ميكرديم، قرص لتروزول مصرف ميكردم و...

ولي درست توي ماهي باردار شدم كه فقط توي كل ماه شايد ٣بار نزديكي داشتيم چون توي مسافرت بوديم، ميتونم بگم استرس و فكر بيش از حدم روي حامله نشدنم خيلي تاثير داشته توي ماهي كه حتي فكرشم نميكردم حامله شدم

خرید از انگلیس در خصوصی پیام دهید