2777
2789

خونمون تکمیل نیست مشکلاتی داره بعد اینا مارو بردن املاک شون که مثلا با حرف زدن حل بشه اما اونا نمی خوان یک ریال پول بدن بابت خرابکاری شون 

تا الان بساز و بنداز بودن بعد ما نمیدونستیم شریک سدیم بعد میبینیم همینجوری میسازن و میرن مامدرک داریم و می تونیم پول بگیریم ازشون 

بعد رفتیم املاک شون التماس کردن دعوا کردن می خواست بچه هاشو بزنه بابام کفت بیا منو بزن اونا رو نزن جری شد اومد وقد به بابام فحش ناموسی داد دبگه نگم بعد خلاصه برای ما خونه گرفته بودن تا تکمیل شدن خونه اونجا بمونیم بعد برای ما حکم تخلیه گرفت این خونمون هم تکمیل بود اما مشکلاتی داشت ولی قابل سکونت هست خلاصه ما جمع کردیم اومدیم اینجا 

اینم بگم که اون خونه ای که برای ما گرفتن برای خودشون بود قرار ما خونه دوخوابه بود اما اومد التماس کرد اینحا برای خودمه نمی خوام کرایه بدم ما هم قبول کردیم اللته من راضی نبودم تلاشمو مزدم خانواده مو منصرف کنم اما نشدن 

خب داشتم میگفتم بعد اونا چقد فخش دادن ما هم ول کردیم اومدیم بعد یک ساعت دیدیم پلیس اومده دم در 

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه اگرم کسی تاپیک زد بهش اطلاع بدیم بیاین باهم یکی باشیم تا بهمون اهمیت بدن این سایت از وجود ما پر بازدید ترین سایت شده و شده منبع درآمد خیلیا ک خودتون میدونین ما نباشیم اونام نیستن هر ی تاپیک ما برابر با حقوق بیشتر اونا پس اگه ما باهم اعتراض کنیم و اعتصاب کنیم بهمون رسیدگی میشه👍🏻👍🏻👍🏻 هرکسی موافقت داره از امروز تاپیک نزنیم لایک کنه هرکسیم زد بهش اطلاع بدین ماهم ی حق و حقوقی داریم باید اجازه پاک کردم پیام هام و تاپیک و هام و نظرامون داشته باشیم ولی بهمون اهمیت نمیدن تا سایت خودشون پر بازدید تر بشه

اینجا حتی نمی تونیم کامنتی یا عکس یا تایپکی که میزارم رو حذف کنیم اینجا یه سایت زنونه هست ولی پر مرده اگه تو هم راضی نیستی با من باش

(اینو تو همه تایپکا بزار)

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.