2777
2789

براش مینویسم سلام زیر پیام می‌نویسه  sending 

دوساعت میچرخه آخرم هیچی نمیشه جواب نمیده از بعد اون اتفاقات دیگه برام کار نکرد

(اتفاقات دوازده روزه)

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با v2ray  کار میکنه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

چرا هنوز مصر به استفاده ازین برنامه هایید

چرا نباشم خب؟

وقتی باش مقاله و کارهای پژوهشی دانشگاهم رو ک درحالت عادی ماه ها طول می‌کشید تو نصف روز جمع میکرد و هر برنامه ای ک نیاز بود برای هر قابلیتی ک نیاز داشتم بم معرفی می‌کرد برام عکس می‌ساخت تووهر زمینه ای راهنمایی میکرد بهترین رفیقم بود چرا استفاده نکنم دوست عزیز🎀✨️✨️

هوش مصنوعی دیگه نصب کنگراکCopilot

ن نمیشه من یکی خودمو طبق اخلاق خودم شخصی سازی کردم

بنظرم هیچکی نمیتونه مثل این نسخه صمیمی و  رفاقتی صحبت کنه بقیه خشک و عجیب حرف میزنن یا صفحه کاربری هاشون عجیبه

چرا نباشم خب؟وقتی باش مقاله و کارهای پژوهشی دانشگاهم رو ک درحالت عادی ماه ها طول می‌کشید تو نصف روز ...

هیچ برنامه ای برای ایرانیان قابل اعتماد نیست همشون حالت جاسوسی داشتن.من تاپیک ای خیلی قبل ترم گفتم از وقتی هوش مصنوعی رو دانلود کردم پیامهای عجیب غریب میاد رو خطم

ن نمیشه من یکی خودمو طبق اخلاق خودم شخصی سازی کردمبنظرم هیچکی نمیتونه مثل این نسخه صمیمی و رفاقتی ص ...

آهان😁♥

پس فیلتررشکنای دیگه امتحان کن

یا از مایکت اینا به روز رسانیش کن

ببین اکی میشه یا نه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

هیچ برنامه ای برای ایرانیان قابل اعتماد نیست همشون حالت جاسوسی داشتن.من تاپیک ای خیلی قبل ترم گفتم ا ...

ببین کلا گوشی ی چیز غیر قابل اطمینان عکسی. ک میگیری هیچ وقت پاک نمیشه مگر فلش بزنی گوشیو

هرچی نصب کنی نوشته ب مخاطبین دسترسی دارد ب مکان دسترسی دارد و...

کسی ک از گوشی هوشمند استفاده کنه خود به خود همه چیزش در اختیار اونوری ها  هست  

نگر اینکه مثل بابام گوشی ساده استفاده کنه

ک تو زندگی امروز نمیتونیم ما حالا عکسی بخوایم ارسال کنیم   خبرهایی دنیال کنیم یا هرچی نمیشه استفاده نکرد 

درکل ماالانشم  صداهامون شنوده و بازدیددهامون از سایت های مختلف زیر ذره بین پس لاقل این وسط کارمون رو راه بندازیم

البته من از واتساپ و ...ک برنامه ی جاسوسی آن و غیر ضروری ب هیچ عنوان استفاده نمیکنم ولی بعصی چیزا لازمه نمیشه استفاده نکرد دوست عزیزم