2777
2789
عنوان

خانم های متاهـــل فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 37 پست
الهی بگردم🥲❤️‍🔥بنظرتون زشت نیست براش کادو نخرم؟! چون واقعا این ماه اقساطم زیاده(ماشین، خونه، باغ و ...

این خودش هدیه است دیگه 

منم هر سال بجای کادو همسرم رو میبرم سفر

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

مبارکه هتل سوم بسیار جذابه ولی ماساژ هم چیزیه که ازش نمیشه گذشت

اره واقعا ولی میدونی: 

پک اول  یعنی اماده سازی می کنن برای ی شب رویایی. 

اول که وارد عمارت میشی، ولکام درینک میدن

بعد از تحویل اتاق(که از قبلش کیک و گل رو قرار میدم و دیزاین رو هم انجام میدم)  میریم ناهار. 

بعد وقت ماساژ میرسه(۱ ساعت ماساژ ریلکسی)  که در یک محل انجام میدن ولی وسطمون پاراوان میزارند(من و همسرم همو میبینیم ولی ماسازور ها نه) در حین ماساژ با موشیدنی سنتی ازمون پذیرایی میشه. 

بعدم میفرستنمون حمام شاهانه(با گل خشک تزیین شده و وان هم مرمر هستش)  یک ساعت حق استفاده داریم، باژم با نوشیدنی سنتی ازمون پذیرایی میشه. 

بعد موهامون رو درست میکنن، میریم اتاقمون حاضر میشیم، میریم برای شام

بعدم شب بالکن رو برامون میچینن و میتونیم چای و کیکمون رو اونجا بخوریم. 

بعد هم که شب رویاییمون شروع میشه(❤️‍🔥🙈). 

صبح هم میریم برای صبحانه(بشقاب سرد، بشقاب گرم، ابمیوه طبیعی، در اخر چای یا قهوه) 

۱۲ هم هتل رو تحویل میدیم و تمام. 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره به اینکه دنبال کدوم ویژگی‌ها هستی. اگه میخوای شب خاصی داشته باشی و بودجه‌ات جواب میده، پک اول عالیه، هم امکانات خوبی داره هم تجربه متفاوتی می‌تونی داشته باشی. اگه بیشتر به دنبال یه اقامت راحتی هستی، پک دوم یا سوم می‌تونه گزینه مناسب‌تری باشه. برای انتخاب بین اینا، کیفیت و امکانات رو با بودجه‌ات بسنج.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هتل کندوان ببرش چون حتما خاطره میشه. ارزش داره براش خرج کنی چون صخره یادآور طبیعته

پس شما اونجارو پیشنهاد میدی؟! 

اخه میدونی: 

خیلی پک اول رو دوست دارم، یعنی اماده سازی می کنن برای ی شب رویایی. 

اول که وارد عمارت میشی، ولکام درینک میدن

بعد از تحویل اتاق(که از قبلش کیک و گل رو قرار میدم و دیزاین رو هم انجام میدم)  میریم ناهار. 

بعد وقت ماساژ میرسه(۱ ساعت ماساژ ریلکسی)  که در یک محل انجام میدن ولی وسطمون پاراوان میزارند(من و همسرم همو میبینیم ولی ماسازور ها نه) در حین ماساژ با موشیدنی سنتی ازمون پذیرایی میشه. 

بعدم میفرستنمون حمام شاهانه(با گل خشک تزیین شده و وان هم مرمر هستش)  یک ساعت حق استفاده داریم، باژم با نوشیدنی سنتی ازمون پذیرایی میشه. 

بعد موهامون رو درست میکنن، میریم اتاقمون حاضر میشیم، میریم برای شام

بعدم شب بالکن رو برامون میچینن و میتونیم چای و کیکمون رو اونجا بخوریم. 

بعد هم که شب رویاییمون شروع میشه(❤️‍🔥🙈). 

صبح هم میریم برای صبحانه(بشقاب سرد، بشقاب گرم، ابمیوه طبیعی، در اخر چای یا قهوه) 

۱۲ هم هتل رو تحویل میدیم و تمام. 

اره واقعا ولی میدونی: پک اول یعنی اماده سازی می کنن برای ی شب رویایی. اول که وارد عمارت میشی، ولکام ...

خوبههههه 

در حقیقت عالیه 

تجربه محشری میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اره واقعا ولی میدونی: پک اول یعنی اماده سازی می کنن برای ی شب رویایی. اول که وارد عمارت میشی، ولکام ...

وااااو اسی اینک قشنگه نمیشه از ماساژ گذست بنظرم همین اولیو برو

هتل کندوان این چیزا رو نداره فقط داخل صخره میمونی که بعدا میتونی بازم بری رزرو کنی برای مسافرت یک روزه

وااااو اسی اینک قشنگه نمیشه از ماساژ گذست بنظرم همین اولیو بروهتل کندوان این چیزا رو نداره فقط داخل ...

🤣🫠فقط میترسم ابرومون بره، هیچکدوممون تا حالا نرفتیم ماساژ اصلا نمیدونم چطوریه... 

بیشتر واسه اماده سازیش دوست دارم. 

۱ ساعت ماساژ و بعد حموم و شام و... 

🤣حتی بهش فکر می کنم بدنم شل میشه، احساس میکنم ماساژ واقعا کیف میده

🤣🫠فقط میترسم ابرومون بره، هیچکدوممون تا حالا نرفتیم ماساژ اصلا نمیدونم چطوریه... بیشتر واسه اماده ...

منم تا حالا نرفتم برو امتحان کن حالشو ببر.

خوبه که نمردم تو جنگ ،منم برم یه ماساژ امتحان کنم حداقل ارزو به دل تو گور نرم😅😅😅

منم تا حالا نرفتم برو امتحان کن حالشو ببر. خوبه که نمردم تو جنگ ،منم برم یه ماساژ امتحان کنم حداقل ا ...

تنت سلامت باشه و طول عمر بده خدا بهت. 

🤣😅بیشتر از همسرم، من ذوق دارم. 

ولی شیطونه میگه یبارکی پک تکمیلی رو رزرو کنم. 

(نهایتا با ۱۴ تومن تموم میشه) 

تنت سلامت باشه و طول عمر بده خدا بهت. 🤣😅بیشتر از همسرم، من ذوق دارم. ولی شیطونه میگه یبارکی پک تکم ...

تکمیلی رو رزرو کن بره 

پول میاد جاشو میگیره .

عوضش این خاطره خوب تو ذهنتون میمونه تا اخر عمر 

مگ چقدر عمر میکنیم

کیشدیرین کیشدین💃💃💃💃💃فووووشت فوووشت💃💃💃

چقدر تاپیک هات باهم متناقض هستند

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
وای عالیه اسی😅😅😅گزینه اول یه خاطره و یه شب فوق العاده و بیاد موندنی میشه 😅😅🥰🥰😍تاحالا رابطه ه ...

من ازدواج دومم هستش(بانو هستم نه دوشیزه)  ولی بعد از ۳ سال، اولین رابطمونه... 

یجورایی هم نزدیک ماهگردمونه، هم تولد همسرم، احساس میکنم پک اول هم برای خودم مناسبه هم برای ایشون... 

چقدر تاپیک هات باهم متناقض هستند

اینجا مجبوریم که متناقض صحبت کنیم، قطعا هیچکس دوست نداره اطلاعاتش توسط اشنا شناسایی بشه. 

ولی اصل مطلب یک چیزه

تکمیلی رو رزرو کن بره پول میاد جاشو میگیره .عوضش این خاطره خوب تو ذهنتون میمونه تا اخر عمر مگ چقدر ع ...

جونمی💓❤️‍🔥

مرسی وقت گذاشتی