2777
2789
عنوان

خانم های متاهـــل فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 37 پست
من ازدواج دومم هستش(بانو هستم نه دوشیزه) ولی بعد از ۳ سال، اولین رابطمونه... یجورایی هم نزدیک ماهگر ...

چ عالی خوشبخت بشین عزیزم. 

اره پک اول بینظره. خوشبحال اقاتون😅😅😉 ایشون برای تولد شماهم چنین تدارکاتی میبینه یا خیر؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ عالی خوشبخت بشین عزیزم. اره پک اول بینظره. خوشبحال اقاتون😅😅😉 ایشون برای تولد شماهم چنین تدارکات ...

تقریبا میشه گفت توی این مدت، هیچ چیزی برای هم کم نزاشتیم. 

نه خیلی لاکچری، نه خیلی فقیرانه، هربار هرشخصی در حد توان خودش. 

اصل بر این بود که توی این ۳ سال، هرکدوم اول(همیشه سورپرایزی)  میرفتیم ی رستوران خوب برای شام. 

بعد شام میرفتیم کافه(با دیزاین اینا که شخص سورپرایز شه)  اونجاهم کیک و نوشیدنی و کادو...  بعدم تمام. 

اما اینم بگم، بعد از ۳سال هنوزم حداقل ماهی یک دسته گل میخره برام، اوایل بیشتر بود مثلا هفته ای دو، سه بار. 

ولی با جدی شدن رابطه و ایجاد مسئولیت، پول هامون رو بیشتر برای مسائل ضروری تر نگه میداریم و خرج می کنیم

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

تقریبا میشه گفت توی این مدت، هیچ چیزی برای هم کم نزاشتیم. نه خیلی لاکچری، نه خیلی فقیرانه، هربار هرش ...

پس خوبه شماهم سورپرایزش کن... بی شک سورپرایز هم میشه.. به خوشی گلم..

خوش بگذره😉😉

سلام من اگر بخوام تو پیام نور حقوق بخونم چجوری خودمو بکشم بالا؟ جدا از درس

اخه یسریا ناامیدم میکنن میگن بازارش اشباع شده دیگه وکیل زیاده نمیتونی پرونده بگیری من واقعا پول برام مهمه علاوه بر علاقه میخام رو پای خودم وایسم

تو انتهای غم را به من چشاندی

سلام من اگر بخوام تو پیام نور حقوق بخونم چجوری خودمو بکشم بالا؟ جدا از درساخه یسریا ناامیدم میکنن می ...

عزیزم الان توی این مملکت کم دکتر هست؟! 

کم مهندس هست!؟ 

کم کارگر هست؟! 

کم مکانیک هست؟! 

آیا شما جونت رو دست هر دکتری میسپاری؟؛ 

آیا سقف روی سرت رو دست هر مهندسی میسپاری؟! 

و... 

قطعا جوابت خیر هست. 

چرا؟!  چون میری پیش شخصی که متخصص هستش، و برای این تخصص تلاش کرده، وقت گذاشته. 

اگر کل ایران رو ۸٠ میلیون حساب کنیم و ۷۹ میلیون وکیل باشن، تو زحمت بکشی و تلاش کنی، از یک میلیون شخص عادی حداقل ۵٠٠ نفرش میان پیشت. 

🔴خلاصه مطلب، صفرتاصد درامدت بستگی به خودت داره🔴

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️