2777
2789

از روز ۲۴ یا ۲۵ پریود یه جوری سرم گیج میرفت اصلااااااااااااااااا نمیتونستم حتی یه ذره سرمو تکون بدم ینی عجیییییب بود مثلا میخواستم سمت راستمو یا چپ  نگاه کنم باید با مردمک چشمم میدیدم فقط یک سانت گردنم اگر تکون میخورد از سرگیجه چشمام سیاه میشد

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز از موعدم گذشت علایم شروع شد

اولیش دندونام حساس شده بودن شدید (به خاطر هورمون)

بعد درد سینه و بزرگ شدن نوکش

صبر کردم حدود دو هفته گذشت پریود نشدم تست زدم مثبت شد

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
پریودم که عقب افتاد اولین علائمم درد شدید سینه بود که بیبی چک زدم مثبت بود دوهفته از پریودم گذشته بو ...

نزدیک پریودم سینه درد داشتین؟؟چون من ۱۰روز مونده درد سینه هام شرومع میشد این ماه خبری نیست این یعنی اینکه پریودم قراره عقب بیفته

چند روز از موعدم گذشت علایم شروع شداولیش دندونام حساس شده بودن شدید (به خاطر هورمون)بعد درد سینه و ب ...

نزدیک پریودم درد سینه داشتین؟؟یا فقد برای بارداری؟؟من خودم ۱۰روز قبل سینه هام درد میگیره این ماه خبری نیس 

نزدیک پریودم درد سینه داشتین؟؟یا فقد برای بارداری؟؟من خودم ۱۰روز قبل سینه هام درد میگیره این ماه خبر ...

مثل قبل پی ام اس نداشتم

درد سینه هم با قبل متفاوت بود بیشتر یه حالت سنگینی

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟