2777
2789

کی پاییز میاد 

کی هوا ابری و خنک میشه 

خدااااااااااااا😩😩😩😩😭😭😭😭😭😭😭

کاش توی کانادا به دنیا اومده بودم 🥲😅

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

منم 

چند روز پیش هم گرما زده شدم 

بدترین حس دنیاس

لعنت به تابستون و گرما

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم هیچوقت پاییز و زمستون نرسه 😂☺️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

منم چند روز پیش هم گرما زده شدم بدترین حس دنیاسلعنت به تابستون و گرما

متنفرم متنفر 

کارم توی تابستون فقط روز شماری واسه تموم‌شدنشه

امیدوارم هیچوقت پاییز و زمستون نرسه 😂☺️

چرااااا😭 من آرزوم اینه فقط سه تا فصل داشتیم 

پاییز زمستون بهار 

دوباره از اول پاییز زمستون بهار 

کانادا ؟

سرما تو استخونت نرفته که آرزوی کانادا میکنی 

من کانادا نبودم ولی سالها تو اردبیل زندگی کردم از اون سرمای وحشتناکش متنفررررم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
متنفرم متنفر کارم توی تابستون فقط روز شماری واسه تموم‌شدنشه

اصلا جرئت ندارم برم بیرون 

طفلی این کارگرهایی که تو فضای باز کار میکنن

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

منم از گرما متنفرم وقتی می بینی دما به ۵۰ درجه میرسه و میخوای از شرجی و گرما بمیری

شهرررر ما در اون حد نیست الان دما نهایت ۳۵ ۳۶ باشه ولی همونم نمیتونم تحمل کنم 

کانادا ؟سرما تو استخونت نرفته که آرزوی کانادا میکنی من کانادا نبودم ولی سالها تو اردبیل زندگی کردم ا ...

منم اردبیل یه مدت موندم و دلم نمی‌خواست برگردم 

من دیونه ی سرمام عاشقشم 

سرد باشه میتونی کلی لباس بپوشی ولی گرما چی؟؟؟

چرااااا😭 من آرزوم اینه فقط سه تا فصل داشتیم پاییز زمستون بهار دوباره از اول پاییز زمستون بهار

واییییییییییییییی نگووووو 😂🥴

فقط تابستون و تامام

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥