2777
2789

ببینید اینکه دخترو ببرن خانواده پسر برای گواهی یا درخواست بدن بله توهینه و بسیار زشت،ولی شما خودتون بگیرین و پیش خودتون باشه چون معلوم نیست بعدا چی بشه

من خودم نگرفتم،ولی یکی از دوستام که خانواده خیلی سطح بالایی داره بایه اقاپسر مهندس به ظاهر متشخص عقد کرد و رابطه هم داشتن چون کم سن هم نبودن دوستم ۳۰ اقا۳۴،حدود دوماه بعد پسره اون روشو نشون داد تازه آشنایی قبلی داشتن حتی دست بزنم داشت و رو نکرده بود دوستم درخواست طلاق داد در کمال ناباوری آقا گفت ایشون از اول دوشیزه نبود 🙂بعداون خواهرم که خواست عقد کنه گفتم بگیر پیش خودت نگه دار والا به هیچکس نمیشه اعتماد کرد

از بازي پرحاشيه،عمدا بباز و بيا بيرون😉هيچي مهم تر از آرامشت نيست😌🦋

پشمام 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

موافقم 

ولی بعد این دعوا هم دیگه اون شوهر شوهر نمی‌شه بعد چپوندن نامه تو حلقش فقط طلاق 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرفتن گواهي اخر توهين به دختره

نهايتا تا عروسي مراقب باشن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اصلا مهم‌ نیس اقا چی بگه.فرض بر دوشیزگسه.درواقع اقا باید حرفشو ثابت کنه نه خانوم بی گناهیشو.میشه ازش شکایت تم کرد که تهمت زده.بعدم ادمی که درست نباشه میتونه ادعا کنه اول باکره بوده ولی بعدش رابطه داشته.در کل تحت هیچ شرایطی زیر بار این توهین نرین

مرده همینجوری که نمیتونه تهمت بزنه فکر کنم باید ثابت کنه و جرمه اصلا اونی که تهمت زده به ناموس خودش باید ثابت کنه نه اینکه دختر بیچاره بیوفته رو دور اینکه اثبات کنه نه من پاکم

بعد اگه مرده از اول پسر نبوده زنش باید چجوری مطمئن بشه؟