2777
2789
عنوان

خوابوندن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست

من دخترمو میزاشتم روی پام. اما تکون نمیدادم. هی میگفت با اشاره که تکون بده من میگفتم باشه اما تکون نمیدادم. باز بلند میشد روی پام میشست. ماساژ میدادم پشتشو. چند شب باهش کلنجار رفتم. کم کم از سرش افتاد. خودش بالش میاورد دراز میکشید. من چشامو میبستم. هرچی میگفت جوابشو نمیدادم. فکر میکرد خوابم. دیگه خودش اینقدر بالا و پایین میشد خوابش میبرد. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر و حوصله میخواد. اصلا دعواش نکن. هی حواسشو پرت کن.واسش،قصه بگو. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

شیر شبشو کم کم بگیر دیگه

ببین دو راه داری اینکه یهویی ازش بگیری بگی اوف شده که بدی های خودشو داره دیگه

یا لینکه مرحله به مرحله که اینم مونده اخلاق و عادت بچت چجوریاس

ارومه؟یا به قصه و لالایی علاقه داره

شیر شبشو کم کم بگیر دیگه ببین دو راه داری اینکه یهویی ازش بگیری بگی اوف شده که بدی های خودشو داره د ...

قصه که میگم تازه شاد میشه هیجان زده میشه

این نیز بگذرد
بگو تو دیگه بزرگ شدی  بگو بیا با لیوات شیر بخور  یه لیوان عروسکی بگیر که دوستش داره

بهش شیشه ندم؟تو لیوان البته شیر دوست نداره بعضی وقتا تو لیوان میخوره

این نیز بگذرد