2777
2789

برای هر لیوان شیر ۱ موز رسیده و یه قاشق سرخالی عسل به همین راحتی

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت شیر و موز رو میذارید تو فریزر ؟

من از قبل شیر را میزارم خوب سرد شه و بعد میریزم مخلوط کن ...دیگه به فریزر نمیرسه میخوریم خخخخ

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

ثعلب تو شیر موز خوشمزه میشه من خودم شیرموز سه تا دونه موز تو سه لیوان شیر با یه قاشق چای خوری ثعلب دوتا دونه خرما یه قاشق چای خوری پودر پسته دوتا قاشق شکر میکس میکنم باز  شکرش به مزاجت بستگی داره من قاشق قاشق اضافه میکنم تا موقعی که شیرینیش خوب بشه و یه وقت دلو نزنه همه میگن العادست شیرموزات 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست